Vaga: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Ulazak Sunca u vaše polje karijere, na samom početku sedmice, daje vam priliku da zablistate i da ostvarite vrlo zapažene rezultate. Vi možete biti pod pritiskom – što obaveza, što okolnosti ili drugih osoba, saradnika, ali taj pritisak ipak junački podnosite, riješeni da vas ništa ne pokoleba i ne zaustavi.

Pred vama jeste napornih sedam dana, ali kroz te napore vi ipak povlačite prave poteze. Direktno kretanje Merkura od utorka vam ide naruku, jer vam donosi dobre poslovne dogovore i saradnje.

Ljubav. Prilično kompleksni aspekti, koje trpi vaša vladarka Venera, tokom ove sedmice otežavaće vam najprije ono kako se vi osjećate, šta očekujete i šta želite.

U nekom momentu se možete osjećati slabo i nesigurno, sa željom da vas drago biće zaštiti, a već u drugom mogu se buditi ljubomora, sumnja, nesigurnost. Sve to što se sada dešava dolazi iz vas, a ne iz realnih okolnosti i odnosa sa voljenom osobom. Razmislite šta je to što vas zaista „boli“.

Slobodne Vage, prošlost vam ne dozvoljava da pogledate u budućnost, čak iako ta budućnost kuca na vrata. Trenutno ne može drugačije.

Hrana. Nikako da se ustalite po pitanju ishrane, ali i drugih bitnih životnih navika. Kao da ste na klackalici – u jednom momentu zadajete sebi stroge režime, već u sljedećem udovoljavate sebi. Najslabiji ste po pitanju bilo čega slatkog – to sebi ne možete da uskratite nikako…

Novac. Zarada je više nego solidna, ali troškovi će vam u ovoj sedmici malo pokvariti planove.

Zdravlje. Razdražljivost, nervoza, problemi sa stomakom i sa hormonima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info