Strijelac: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica i kontakti sa saradnicima se kao malo sređuju i poboljšavaju, ali će vam i dalje biti potrebno mnogo strpljenja i hladna glava. Drugi vam troše energiju koja vam je potrebna za obavljanje obaveza kojih je u ovom periodu zaista puno.

Borite se i za sopstvene planove koji se jednim dijelom odvijaju onako kako ste zamislili, dok drugim stalno iskaču prepreke i otežanja koja morate da savladate. Sve što je vezano za inostranstvo potencirano je i traži vašu organizovanost i fokus.

Ljubav. Merkur u vašem polju partnerstava kreće direktnim hodom pa bi i komunikacija sa osobom koju volite trebalo da se poboljšava i pokreće.

Takođe, partner želi da vas pokrene, da vas aktivira, želi da provodite više kvalitetnog i sadržajnog vremena zajedno, ali vi teško pronalazite dovoljno prostora, prilično ste neopušteni i okrenuti nekoj poslovnoj ili porodičnoj problematici. Ne budite nervozni.

Slobodni Strijelci, nemojte se izgovarati manjkom vremena – uvijek se može pronaći prostor za prijatelje i za druženje. Izuzetno će vam prijati da budete u pokretu i okruženi ljudima. Dajte sebi šansu da uživate.

Hrana. Ako nemate problem sa kilogramima, svejedno ste svjesni da pravite velike greške po pitanju ishrane. I u jednom i u drugom slučaju potrebno je da regulišete svoje životne navike. Rigorozne dijete neće dati rezultat, jer ćete brzo odustati od njih.

Novac. U ovoj sedmici možete biti iznenađeni prilivima. Ali i troškovi su dosta veliki.

Zdravlje. Veliko trošenje energije, sklonost povredama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info