Škorpija: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. U ovu sedmicu ulazite furiozno u fazonu: „Sad ću da zbrišem sve pred sobom“, i u roku od odmah nalijećete na prvu prepreku. Budite pripremljeni – koliko god vaša energija, snaga i volja bile i sada i u narednom periodu na vrlo visokom nivou – ništa, ama baš ništa vam neće doći na poslužavniku.

Oko svega i sa svakim ćete morati da se borite. Pun Mjesec u vašem polju dogovora, pokreta, komunikacije „obećava“ vam da će biti rijetki trenuci u kojima ćete moći da odahnete i odmorite se na iole duže.

Ljubav. Vaš vladar je u komplikovanim aspektima, partnerova planeta takođe. Situacija je nekako zategnuta, ispod površine se gomila tenzija zajedno sa strastima i pokušajima da i jedno i drugo nametnete svoju volju.

U trenutku se možete pokačiti, ali isto tako u trenutku te strasti mogu izbiti na površinu i uvući vas u vrtloge. Sedmica u kojoj „odmjeravate snage“. Sa naše tačke gledišta – bespotrebno komplikujete život jedno drugom.

Slobodne Škorpije, Jupiter u vašem polju ljubavi kreće retrogradnim hodom i iako vaš vladar Mars u znaku Lava pokušava da grabi ka budućnosti, prošlost teško da će to dozvoliti.

Hrana. Pokušavate da se držite zdravih navika, ali situacije vas stalno uvlače u trenutke hedonizma i gurmanluka. Te “situacije” su uglavnom vaša nervoza pa ste u nekom trenutku gladni kao vuk, a u drugom u potpunosti bez apetita.

Novac. Novca ima i dolazi i dalje.

Zdravlje. Možete imati problema sa kičmom, koljenima, zglobovima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info