Ribe: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Neke poslovne šanse se mogu otvoriti za vas u ovoj sedmici. Stoji da su skopčane sa uslovima koji vam možda ne odgovaraju u potpunosti ili pak strahujete kako biste se pokazali u ovom tipu posla i pojačane odgovornosti, ali svakako ovo treba ozbiljno uzeti u razmatranje.

Imate osobe koje su na vašoj strani i koje vas usmjeravaju i bilo bi dobro da saslušate njihove savjete i prijedloge. Generalno gledano, sedmica u kojoj ćete biti dosta angažovani i sa puno obaveza. Ne preuzimajte previše na sebe.

Ljubav. Poboljšavaju se komunikacija i razumijevanje sa voljenom osobom. To ne znači da će automatski sve doći na svoje mjesto i da ćete moći da živite bajku, ali znači da ćete se osjećati mirnije po pitanjima ljubavi.

Štaviše, voljena osoba vas može iznenaditi nekim svojim, neuobičajeno zrelim postupcima i riječima koje ste odavno priželjkivali da čujete.

Slobodne Ribe, osoba koju ste upoznali u proteklom periodu sada intenzivnije pokazuje želju da ostvari jači kontakt sa vama. Međutim, mora se primijetiti da odjeci prošlosti i dalje prilično snažno odzvanjaju u vašim mislima. E sad, kome ćete dati šansu to samo vi znate.

Hrana. Shvatili ste da po nekim pitanjima ishrane dosta griješite i trudićete se koliko je to u vašoj moći da popravite situaciju. Očekuje vas dosta uspjeha osim kada su slatkiši i grickalice u pitanju. Tome jednostavno ne možete da odolite.

Novac. Korektna finansijska situacija.

Zdravlje. Potreban vam je aktivan odmor – kroz šetnju, fizičku aktivnost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info