Rak: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Poslovni segment je prikazan kao mjesto velikih napora i ulaganja energije. Međutim, rezultati – bar oni koje vi očekujete – nekako izostaju ili se i dalje sve odvija suviše sporo i sa preprekama.

Direktnim kretanjem Merkura, djelimično u ovoj sedmici, a nešto više u sljedećoj, brzina dešavanja će se pojačati. Vidjećete da vaši planovi kreću brže ka realizaciji i počećete da ponovo dobijate onaj polet i želju da se trudite do maksimuma. Dobre prilike vam idu kroz inostranstvo, kao i kroz državne i javne institucije.

Ljubav. Sunce koje vam dolazi u ponedjeljak i Venera koja je u vašem znaku do kraja ove sedmice davaće vam sjaj, ljepotu i pregršt prilika za uživanje u životu.

Ako ste slobodni, možete biti „traženi“, ali da li ćete dozvoliti da vas „pronađu“ – pitanje je. Vidi se da kod vas postoji određeni nemir po pitanju neke osobe i da tu aktivnosti može biti.

Zauzeti, pun Mjesec u polju partnerstava malo će da uzburka vaše emotivne relacije. Mogu se javiti i posesivnost i ljubomora i potreba da i partner i vi „istjerate svoje“. Prosto rečeno, miriše na pomalo zategnutu situaciju, mada se ne bi reklo da vas to može ugroziti kao par.

Hrana. Svaki put u danima oko punog Mjeseca vi imate problem sa kontrolom apetita pa će tako biti i tokom ove sedmice. Bićete skloni kaloričnijoj, bogatijoj, masnijoj hrani, a posebna slabost će vam i dalje biti sve ono što je slatko, kremasto, sočno. Potrebna vam je energija, a ne prazne kalorije.

Novac. Situacija vas upozorava da ne trošite van svojih finansijskih okvira.

Zdravlje. Povoljan zdravstveni period.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info