Ovan: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Merkur u vašem polju komunikacije, dogovora kreće direktnim hodom početkom sedmice što će jednim dijelom ubrzati situacije koje su vam od važnosti, a pokrenuće se i razrješenje papiroloških pitanja. Ipak, malo je vjerovatno da će vam ova sedmica biti lagana i pored ovih pozitivnijih okolnosti i vaše borbene energije.

Odnos sa nadređenima može biti zategnut, a sigurno je da će isti biti skloni da na vas navale popriličnu količinu zahtjevnih zadataka. Međutim, borite se za svoju budućnost i ne padajte na preprekama.

Ljubav. Saturn, veliki kočničar, od ove sedmice počinje da vam stvara više težine, da nabacuje na vas više odgovornosti, da postavlja prepreke koje bi trebalo da pobijedite i prevaziđete.

Vi ste sada borac za zajedničke želje i snove, gurate vezu naprijed i dajete vjetar u leđa partneru koji je u ovom periodu prilično njanjav i traži više pažnje i podrške. Drugi dio sedmice može biti pomalo naporan za vaše živce.

Slobodni Ovnovi, interesantna sedmica i za emocije i za strast. I dalje imamo miks „staro – novo“ – koliko god vi željeli novitete, prošlost umije da bude prilično ubjedljiva i teško ju je izbjeći.

Hrana. Neki put se treba prepustiti i uživati u svim životnim zadovoljstvima pa i u dobrom zalogaju. Prema tome, nemojte da vas grize baš puno savjest ukoliko u ovoj sedmici pretjerate, naročito kada su slatkiši u pitanju.

Novac. Pomalo haotično stanje. Čini vam se da nemate nikakvu kontrolu nad troškovima.

Zdravlje. Potrebna vam je fizička aktivnost. Stariji – problemi sa kičmom, želucem, pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info