Lav: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Borba za svoje pozicije i isticanje, borba za svoju poslovnu budućnost obilježiće i ovu sedmicu i period koji je tek pred vama. Vaša potreba da se istaknete, da se probijete i osvojite ciljeve koje ste postavili sami sebi, postaje sve jača.

Ovo jeste dobar period za vas, ali budite svjesni da će vas Saturn kočiti, dajući vam prepreke kroz okolnosti, druge ljude, saradnike, institucije, pravila. Međutim, to što prepreke postoje ne znači da treba odustati, naprotiv – ovo jeste vaše vrijeme, ono da pokažete koliko ste sposobni.

Ljubav. Mars u vašem znaku želi da pobijedi, da osvoji, da namjesti onako kako vama odgovara. I sve bi to bilo u redu da nije Saturna preko puta vas, u polju partnerstava, koji vam ne dozvoljava da se razmašete i da preuveličate svoju ulogu u odnosu – čim krenete tim putem, dobijete „packu“ od voljene osobe.

Ovo ne mora da označi ništa loše, prosto rečeno – niste sami u odnosu i ne može sve onako kako vi hoćete, postoji i druga strana. Uskladite se, možete to.

Slobodni Lavovi, tajne postaju sve glasnije, prošlost počinje vrlo opasno da vas zaustavlja, koči, sapliće. Riješite je da biste mogli da nastavite dalje.

Hrana. Lakše ćete kontrolisati apetit, a jedina slaba tačka će vam ostati slatkiši kojima i dalje ne uspihevate da kažete: “Ne”. Međutim, s obzirom na to da ste u periodu kada ste izuzetno fizički aktivni i stalno u pokretu, to se neće odraziti na vašu liniju.

Novac. Finansijski oporavak.

Zdravlje. Budite što aktivniji. Ako se usjedite, imaćete problem sa nervozom i nemirom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info