Jarac: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Konkretizacija dogovora koji su pokrenuti u prethodnom periodu ili obnova saradnji sa starim poslovnim partnerima. Odnosi u poslovnom okruženju se normalizuju mada je još uvijek to daleko od harmonije i stabilnosti.

Ulagaćete dosta truda i napora u ovim danima, jer u periodu ste koji od vas zahtijeva da idete do svojih krajnjih granica i truda i strpljenja. Rezultatima ćete bar za sada biti polovično zadovoljni, ali trenutno ste u vrlo ozbiljnim poslovnim temama koje i ne mogu biti realizovane preko noći.

Ljubav. Nemirna sedmica je pred vama i najbolje je ovaj višak energije „trošiti“ kroz aktivnosti sa voljenom osobom – kroz putovanja, izlaske, druženje sa zajedničkim prijateljima, neka zabavna dešavanja, opuštenciju, čak i malo ludovanja.

Jer, ukoliko je ne budete trošili na ovaj način, vjerovatno će donijeti nemir i tenziju u odnosu.

Slobodni Jarčevi, pun Mjesec u vašem znaku i te kako može pozitivno djelovati na vaš ljubavni život. Moguć početak ljubavnog odnosa, bilo sa novom ili sa osobom iz prošlosti.

Hrana. Prilično jednolična ishrana u ovom periodu. Na svoj jelovnik bi trebalo da češće uvrstite zeleno lisnato povrće, žitarice, mliječne proizvode, naročito kiselo mlijeko i jogurt, mlade sireve. Ne dozvolite da vaše promjenjivo raspoloženje utiče na apetit.

Novac. Troškovi su povećani i novac prilično brzo odlazi od vas.

Zdravlje. Potreban vam je odmor, opuštenost, uživanje. I sve će biti na svom mjestu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info