Djevica: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Vaš vladar Merkur kreće direktnim hodom u polju karijere početkom ove sedmice. Sve počinje da se raščišćava i planovi koje imate sada već izgledaju realno i ostvarivo.

Imaćete veoma veliku podršku od osoba koje cijenite – one vam daju vjetar u leđa i podstiču vas da uvodite promjene, da radite stvari na drugačiji način, da širite svoju poslovnu priču. Mars u dvanaestom polju, koji je sada aktuelan, kod vas označava jednim dijelom vaše strahove i nesigurnosti, ali ne dozvolite da vas oni koče.

Ljubav. Nekako bi bilo najbolje da partner i vi što više vremena provodite sa zajedničkim prijateljima ili u zabavnim aktivnostima, izlascima. Trenutno vam je jedino ovo polje „čisto“ od negativnih uticaja pa zato uhvatite drago vam biće za ruku i idite da uživate.

Čim ste u nekom statičnom stanju, počinju da izbijaju loše stvari – neraspoloženje, sumnjičavost, ljubomora, neriješena pitanja koja ste potisnuli i zatrpali…

Slobodne Djevice, vama je takođe polje izlazaka i zabave lijepo pozicionirano u ovoj sedmici. Budite okruženi ljudima, družite se, a možda se pojavi i neko ko bi vam privukao pažnju.

Hrana. Skloni ste da utolite glad grickalicama ili slatkišima, jer kao da imate premalo vremena da se posvetite pripremi zdravih i kvalitetnih obroka. U suštini, najbolje bi bilo da sve grupe namirnica budu zastupljene u vašoj ishrani, ali trenutno je svježe povrće i voće najbitnije.

Novac. Korektna novčana situacija.

Zdravlje. Pod pritiskom ste – krećite se što više, budite u prirodi, uživajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info