Blizanci: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Merkur u vašem znaku kreće direktnim hodom početkom sedmice. Mnogo ste toga vi sredili u proteklom periodu, napravili ste prilično dobar temelj i za nova poslovna dešavanja i od ove sedmice kreće se polako u realizaciju.

Biće tu još prepreka i kočnica – najprije kroz one situacije i dogovore koje ćete morati da korigujete, jer shvatate da ste napravili pokoji propust, ali definitivno je pred vama neuporedivo lakše vrijeme. Stiže vam nova poslovna ponuda ili prijedlog za kraće putovanje.

Ljubav. Svega ima u ovoj sedmici – i lijepih i podsticajnih dešavanja sa partnerom i bolje komunikacije i više strasti… Ima povremeno i malo nervoze, ali ne u tolikoj mjeri da bi mogla da iole ugrozi vaš odnos.

Prosto rečeno, na trenutak se situacija uzburka, ali se jako brzo smiri i okrene u pozitivnom pravcu. Prijaće vam oboma da provodite što više vremena u aktivnostima – kraćim putovanjima, šetnjama, kupovinama, izlascima sa ili bez prijatelja…

Slobodni Blizanci, u periodu ste kada ste možda i spremni da pustite prošlost, ali nismo sigurni da je ona spremna da pusti vas. Takođe, neko vam se vrlo uporno udvara.

Hrana. Još par dana ćete dati sebi na volju i pomalo se opustiti po pitanju ishrane, a onda se vraćate u svoj normalni “režim”. Slijede vam dani ispunjeni aktivnostima – biće vam potrebno više kalorija, ali ćete ih brzinski i trošiti…

Novac. Iako će prilivi biti pojačani, u stopu ih prate i troškovi što će vam izazivati nesigurnost.

Zdravlje. Sklonost povredama. Pojačana nervoza. Budite oprezni u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info