Dnevni horoskop za 19.06.2021.

0

Ovan


Dan će proteći u veselom raspoloženju. Zanesenost simpatijom potpuno će vam ispuniti glavu romantičnim mislima. Vrijeme za konkretniji korak u zbližavanju, a planete vam u tome danas daju veliku podršku. Neke među vama će snažno pokretati kreativna energija pa ćete se prihvatiti farbanja zidova ili dvorišne ograde.

Bik


Odnosi s bližnjima nalagaće povećani oprez. Osjetljivi ste i iscrpljeni privatnim problemima ili vas muče poslovne brige. Sve se to može odraziti i na vaše raspoloženje pa ćete podlijegati turobnim mislima. Ako ne budete odmarali ili našli trenutke samo za sebe, nećete imati snage za sve obaveze koje vas očekuju.

Blizanci


Moguće je poznanstvo koje će ostaviti dubljeg traga na vama. Željno ćete iščekivati simpatijin telefonski poziv, a to bi se moglo i dogoditi. U saobraćaju budite savjestan vozač i oprezan pješak. Ljubitelji biciklizma i rolanja trebalo bi da budu vrlo oprezni, jer nisu isključene povrede i padovi.

Rak


Razmišljanje o obavezama vezanih za plaćanje računa, nabavku namirnica i čišćenje kuće neće vam baš lako pasti. Da možete, najradije biste drugima prepustili da sve odrade umjesto vas. Neke očekuju povećani troškovi – možda vas je neko pozvao na svadbu ili vam dijete ima rođendan.

Lav


Ako ste planirali miran dan koji ćete provesti pred malim ekranom ili baveći se hobijem, tako neće ispasti. Prijatelji će vas nagovoriti da izađete s njima. Ako vam dolaze gosti, očekuje vas ugodno druženje s onima koje niste dugo vidjeli. Ako ste u vezi, uživajte u ljubavi i nastojte unaprijediti kvalitet veze.

Djevica


Nedostajaće vam mira i pravog odmora. Partner će tražiti vašu pomoć oko kućnih poslova, a i djeca će navaljivati da ih vodite u bioskop ili park. U ljubavi vam savjetujemo oprez. Nećete pogriješiti ako zauzmete ulogu diskretnog posmatrača i pričekate da se druga strana otvori. Bilo kakvo insistiranje proizvelo bi suprotan efekat.

Vaga


Bićete veseli i razigrani. Privučeni vašom pozitivnom energijom, mnogi će s vama rado popričati na kafi. Mlađi će se odlično provesti u društvu, a nije isključeno ni da upoznaju osobu koja će ih privući atraktivnim izgledom. Odnosi s djecom biće nepresušno vrelo inspiracije. Njihovi uspjesi i male pobjede i vas će podsticati na dodatni trud.

Škorpija


Ne preuzimajte na sebe naporne obaveze, jer čim ih se prihvatite shvatićete da nemate volje da ih privedete kraju. Kućnog mira nećete imati. Mogli bi vam banuti gosti koje biste najradije izbjegli. Izvjesna je iscrpljenost i slabost pa ako ne morate negdje da idete, radije ostanite kod kuće i odmorite.

Strijelac


Osjećaćete se privlačno i zavodljivo. Pravi je trenutak da nadoknadite propuštene ljubavne prilike i spoznate snagu svojih osjećanja. Ako održavate vezu na daljinu, moguće je ugodno iznenađenje koje će vam prirediti partner. Ukoliko planirate druženje s prijateljima, mogli biste ih šokirati svojim izazovnim ili neobičnim odjevnim kombinacijama.

Jarac


Pokazaćete se vrlo mudrima u rješavanju partnerovih problema. Priznaće vam da ga stalno nečim ugodno iznenađujete. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju, a u tome ćete biti vrlo uspješni. Ako dan provodite na mjestu gdje se kreće mnogo ljudi, pripazite na svoje vrijedne stvari.

Vodolija


Partnerovi poslovni problemi pridonose napetosti u vašem bračnom odnosu. Nemojte mu previše zamjeriti ako u posljednje vrijeme nije prisutan u kući, jer očigledno za to ima dobre razloge. Današnji dan provedite zajedno, pokušajte mu malo više ugoditi. Spriječite roditelje da vam govore šta i kako nešto trebate raditi.

Ribe


Ako danas ne morate ići na posao, priuštite sebi dovoljno sna pa i izležavanje u krevetu. Razgovori o novcu i nekretninama mogu vam već lagano ići na živce, ali nemojte ih izbjegavati. Kako je ovaj period prilično dobro aspektiran za takva pitanja, budite hrabri i sreća će vas pratiti, bez obzira šta vi o tome mislili.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info