Dnevni horoskop za 15.06.2021.

0

Ovan


Provešćete ugodan dan u društvu bliskih ljudi. Puni ste stvaralačke energije koju možete usmjeriti na ljubav, druženje, obrazovanje ili posao. Slobodni među vama uživaće u udvaranju privlačne osobe. Ako ste zaljubljeni, kovaćete planove o budućnosti. Moguć je odlazak na seminar ili poslovno putovanje.

Bik


Čuvajte se neutemeljenog optimizma na finansijskom planu. Izbjegavajte veće troškove, ne ulazite u nedopušteni minus. Osjećanja su vam potisnuta. Teško ćete nalaziti načina da “izduvate” frustracije. Moraćete uložiti nešto više napora da privučete pažnju osobe koja vas zanima. Ipak, trud bi vam se mogao isplatiti pa budite uporni.

Blizanci


Teško ćete zaštititi svoju privatnost od znatiželjnika, što će vas nervirati. Poslovna preispitivanja biće vezana za sudske parnice, poslovno partnerstvo ili istup u javnosti. Za sve što radite dobro se pripremite, kako bi neugodnih iznenađenja bilo što manje. Pripazite na probavu koja bi, zbog nakupljenog stresa, mogla biti osjetljiva.

Rak


Imaćete podršku starijih osoba, svekrve ili roditelja. Pozitivne vijesti biće vezane za pitanja alimentacije ili nasljedstva. Problemi ili zdravstvene teškoće koje su mučile vašeg bračnog partnera ili člana rodbine biće uspješno riješene. Neko će vam dati do znanja da ste mu nedostajali ili da žudi za vašom blizinom.

Lav


Jutro će proteći u nemirnoj atmosferi, ali vijesti koje ćete primiti tokom popodneva poboljšaće vam raspoloženje. Ostavljaćete snažan utisak na osobe do čijeg mišljenja vam je stalo. Dobićete kompliment ili priznanje koji će vam mnogo značiti. Dan je povoljan za duboko razmišljanje o ličnim željama u ljubavi i za temeljiti razgovor s partnerom.

Djevica


Mnogi od vas ozbiljno će se zainteresovati za jednu osobu, a vjerojatno i zaljubiti. Nekih novih osjećanja neće biti pošteđeni ni oni u braku pa nisu isključeni određeni, bezazleni, flertovi. U porodičnom krugu očekuje vas mnogo previranja i povećanih odricanja. Možda ćete morati brinuti o bližoj starijoj osobi ili bolešljivim roditeljima.

Vaga


Oraspoložiće vas slučajan susret ili telefonski razgovor s poznanikom. Dan je pogodan za dogovore, osmišljavanje planova i rješavanje pravnih pitanja. Bićete spremni na ustupke i promjene. Slobodni će poželjeti promijeniti svoj status i razmišljati o ozbiljnoj vezi. Putem poruka zbližićete se s osobom koja vam se sviđa.

Škorpija


Obrati li vam se neko povišenim tonom, budite diplomatični i taktični, ali ako to ne bude imalo nikakvog uticaja, odlučno odbranite svoj stav. Ne dajte se prestrašiti prijetnjama. Suzdržavanje od nepotrebnih troškova biće nužno, jer tek što platite jedan račun, pojaviće se novi.

Strijelac


Krasiće vas vedar duh i prijateljski pristup. Bićete okruženi ljudima kojima je stalo do vas i koji uvažavaju vaša mišljenja. Događaju vam se bitne stvari, a pred očima vam iskrsava nova životna staza. Sukob između srca i razuma riješićete prateći instinkt. Ne osvrćite se na želje i potrebe drugih – budite sebi najvažniji.

Jarac


Bježaćete od ljudi, misleći da su oni krivi za vaš gubitak energije i umor. Djelimično ste u pravu, ali ne valja ni pretjerivati u osamljivanju. Uznemiriće vas i banalne teškoće i sitna podmetanja, a ako imate neki veći problem, potpuno će vas obuzeti panika. Na sreću, kako dan bude odmicao, pronaći ćete u sebi više mira.

Vodolija


Bićete okruženi ljudima koji su prijemčivi na vaše ideje. Pokretljivost će vam se povećati pa ćete brže stizati s jednog mjesta na drugo ili prelaziti s teme na temu. Mogli biste dobiti pozivnicu za vjenčanje, proslavu ili neko društveno okupljanje. U ljubavnom životu se pojavljuju pozitivni predznaci. Uskoro će vam se nešto lijepo dogoditi.

Ribe


Trudićete se da održite koncentraciju i budete na oprezu, ali greške će se ipak događati. Odnos sa šefovima zahtijevaće više prilagodljivosti u komunikaciji. Preplave li vas mračne misli, ne prepuštajte im se. Odmah nazovite prijatelje koji će vas oraspoložiti ili se prihvatite posla koji će vas potpuno zaokupiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info