Vaga: Sedmični horoskop za period od 14.06.2021. do 20.06.2021.

0

Posao. Poslovni segment je prilično dobar – probleme rješavate, nove mogućnosti se otvaraju i vi se u ovom sektoru osjećate kao svoj na svome. Trenutno su najinteresantnije te nove prilike za vas – one vam mogu doći kao iznenađenje, ali nema tu ničeg neobičnog – vaš rad iz prethodnog perioda je zaslužan za njih.

Razmislite, jer ovo mogu biti prilično interesantne saradnje, sa dobrim finansijskim momentom. Generalno gledano, pred vama je jedna ispunjena obavezama, ali vrlo pozitivna radna sedmica.

Ljubav. Partnerova pozicija prema vama je u ovoj sedmici prilično korektna i za to kako se osjećate nemojte svaljivati krivicu na drugu stranu.

To što ste vi preosjetljivi, sa velikim oscilacijama raspoloženja – e za to bar trenutno nije krivo voljeno biće. Dajte šansu drugoj strani da vas „podigne“ i da u ovoj sedmici zajednički uživajte u ljubavi i strasti.

Slobodne Vage, sentimentalni ste, osjetljivi i jako reagujete na sve ono što se vezuje za prošlost. Sa druge strane i te kako šansi imate da u ovoj sedmici dođe do iznenađenja i promjena – samo ako date sebi šansu da se otvorite za nove ljude i nove ljubavne prilike.

Hrana. Imate želju da budete u top formi u ovom periodu i trudite se da se dovedete u red po pitanju ishrane. Doduše, teško ćete uspijevati da se odreknete slatkiša, jer to je skoro pa nemoguće za vas, ali ćete u svemu ostalom biti disciplinovani. Posebno slaba tačka su sve vrste sladoleda.

Novac. Solidno.

Zdravlje. Malo osjetljiv stomak i promjenjivo raspoloženje. Međutim, suštinski – dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info