Škorpija: Sedmični horoskop za period od 14.06.2021. do 20.06.2021.

0

Posao. U ovu sedmicu ulazite sa Marsom (koji vlada vašim znakom) i Mjesecom u svom polju posla, karijere, pozicije, nadređenih. Ulazite u period pojačanog poslovnog angažovanja, period jakih ambicija i potreba da osvojite i zablistate, ali i period u kojem ćete morati da se poprilično naporno borite za svoje ciljeve.

Neke saradnje su već na klimavim nogama i u narednom periodu mogu biti prekinute. Škorpijama stoje veliki poslovni zaokreti i promjene – možda na teži način, ali ipak vrlo povoljne po vas.

Ljubav. U proteklom periodu ste talasali unutar sebe, vodili unutrašnje dijaloge i borbe, a sada ćete htjeti da sve to što ste toliko dugo ćutali kažete i pokažete. Da se razumijemo, ovo će se najvećim dijelom odraziti kroz poslovni segment, ali ni emotivni neće proći bez ovakvih dešavanja.

Sjetićete se ko ste, šta želite i bićete spremni da sebe i svoje želje i potrebe stavite na prvo mjesto. Kod nekih parova ovo će pojačati strasti, ali će kod drugih pojačati tenziju koja će i u narednom periodu rasti.

Slobodne Škorpije, sudarate se sa prošlošću koliko god pokušavali da se sklanjate od nje. I noviteta ima, ali je prošlost trenutno jača.

Hrana. Ne odustajte od zdravih navika po pitanju ishrane – energetske snage vašeg organizma podići će pileće i ćureće meso, riba, jaja, sve zeleno lisnato povrće, ali i paradajz i tikvice. Od mliječnih proizvoda – kiselo mlijeko ili jogurt. Takođe, više se hidrirajte.

Novac. Novca ima. I biće ga i dalje.

Zdravlje. I sada, ali i u narednom periodu pojačne su mogućnosti za probleme sa pritiskom, krvnim sudovima, kičmom i želucem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info