Vodolija: Sedmični horoskop za period od 07.06.2021. do 13.06.2021.

0

Posao. Sve ono što ste pokrenuli i što tek pokrećete – funkcionisaće. Biće prepreka na početu, biće nekih zastoja ili ponavljanja, ali suština je ista – na kraju stižete do rezultata koji vam je potreban. Nekima od vas ide i znatnije poboljšanje uslova rada ili novi projekti od veće važnosti.

Ušli ste u period promjena i u poslovnom i u finansijskom segmentu. Nove ponude dolaze na konto vašeg rada i zalaganja iz prethodnog perioda, godina. Prihvatite ih, jer jesu povoljne po vas.

Ljubav. Koliko god vam se to dopadalo ili ne dopadalo, vi ste trenutno stabilan faktor i nosilac partnerskog odnosa. Da, vjerujemo da biste voljeli da ste vi maženi, paženi i razmaženi od strane dragog vam bića, ali to teško da će da može sada.

Vi morate razumjeti partnera, vi morate biti tu za njega, vi morate shvatiti šta su potrebe druge strane i ispuniti ih. Sunce, koje predstavlja vašeg partnera, biće tokom ove sedmice pomračeno – budite tu za voljenu osobu da joj pomognete u njenim nedoumicama i problemima.

Slobodni, pomračenje Sunca u polju ljubavi otvara pred vama period u kojem će se sve posložiti na svoje mjesto – bilo da je u pitanju prošlost (više vjerovatno), bilo nešto novo što vam dolazi.

Hrana. Zaista bi bio pravi momenat da razmislite o tome da uvedete promjene i steknete zdravije životne navike po pitanju ishrane. Preskakanje obroka i obroci „zbrda-zdola“, čisto da biste utolili glad, definitivno ne spadaju u ovu kategoriju. Ne zatrpavajte emocije slatkišima.

Novac. Novca će biti.

Zdravlje. Od 11. juna, kada Mars iz vašeg sektora zdravlja pređe u znak Lava, počećete da se osjećate bolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info