Vaga: Sedmični horoskop za period od 07.06.2021. do 13.06.2021.

0

Posao. Iako naporna, ovo je suštinski pozitivna sedmica za vas. Poslovni segment traži od vas posvećenost i dosta energije, što će vama jednim dijelom teško pasti, ali s obzirom da će rezultata biti u njima ćete pronalaziti motiv da nastavljate dalje i da se borite.

Na dnevni red u ovom periodu mogu doći dogovori sa strancima ili vezani za državne i javne ustanove – tu se situacija ponovo pokreće, ovog puta uspješno. Ulazak Marsa u vaše polje budućnosti govori da otvarate sebi i nove poslovne prilike, ambicije se bude.

Ljubav. Trenutno vam dosta toga okupira pažnju, bilo da je vezano za posao ili za porodicu i neke vaše lične prioritete. Partner ne zauzima u ovom periodu baš slavnu poziciju, a dodatno će „pasti“ ako vas bude smarao nervozom, pritiskao ili uslovljavao.

Međutim, od 11. juna i prelaska Marsa u znak Lava drago vam biće uspijevaće da pronađe model kako da više skreće vašu pažnju na sebe, kako da vas iznenadi, kako da u vama probudi pomalo zapretene vatre strasti.

Slobodne Vage, šanse za novitete idu kroz posao i preko društvenih mreža. Šanse za prošlost su tu sve vrijeme – vaše je da li želite da ih vidite ili ne.

Hrana. Pravi je trenutak za promjene po pitanju ishrane. Ne kažemo da će biti lako, ali ćete time kako se osjećate i kako izgledate vrlo brzo biti više nego zadovoljni! Izbjegavajte prženu, premasnu i pohovanu hranu – em će vam teško pasti na stomak, em će štetiti vašoj koži.

Novac. Znatnije poboljšanje od drugog dijela sedmice.

Zdravlje. Budite više u pokretu, prijaće vam.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info