Škorpija: Sedmični horoskop za period od 07.06.2021. do 13.06.2021.

0

Posao. Pomračenje Sunca će najviše uticati na vaš finansijski sektor – može ovde biti sitnih problema, ali ono što je bitnije jeste mogućnost novog poslovnog angažovanja (naglašenije je privatnicima, ali može da funkcioniše i kod Škorpija koje rade za druge) koje će u velikoj mjeri poboljšati stanje vaših finansija.

Takođe, od 11. juna vaš vladar Mars ulazi u polje karijere i ambicije pa će Škorpije početi da se ozbiljnije angažuju i bore za svoju poslovnu budućnost. Ova sedmica traži ulaganje ogromne količine vaše energije.

Ljubav. Biće u ovoj sedmici nekih izuzetno lijepih situacija sa voljenom osobom. Biće prijatnih iznenađenja koja ćete prirediti jedno drugom. Biće i razloga za smijeh i za jaka osjećanja i strast. Da li to znači da ste ušli u onu divnu i mirnu fazu kojoj se toliko nadate? Pa ne, ne znači.

Dobijate nakratko vrijeme predaha i opuštanja – vi lično se potrudite da potraje što duže. Naravno, čak i u ovako lijepoj sedmici biće povremeno sitnica koje će vas „ujesti“ – pokušajte da ne primate baš sve k srcu.

Slobodne Škorpije, u ovoj sedmici biće iznenađenja – neka vezana za prošlost, neka za novitete.

Hrana. Promjene u vašem apetitu ni vi sami ne možete da razumijete i „pohvatate“, a kamoli neko drugi. Borite se sa tim kako znate i umijete, a u međuvremenu ne preskačite povrće, ribu, voće. Slatkiše izbjegavajte koliko god je to u vašoj moći.

Novac. Troškovi, ali stanje je solidno.

Zdravlje. I dalje je stomačni dio u fokusu, kao i mogućnost povređivanja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info