Rak: Sedmični horoskop za period od 07.06.2021. do 13.06.2021.

0

Posao. Sa Marsom u svom znaku ste u proteklih mjesec i po dana „kidali“ kada je posao u pitanju, vodili borbe za svoju budućnost. Sada, njegovim prelaskom u vaše polje finansija, vidjećete kakvi će rezultati tih borbi biti.

Generalno gledano, kod vas se dešavaju ozbiljniji pomaci nabolje, dosta se toga što se okolnosti i dogovora tiče slaže baš kako treba. Pozitivne informacije, ali i poslovne ponude dolaze do vas – privlačite dobre ljude i okolnosti u svoj život. Ne ide sve brzo kako biste vi voljeli, ali ipak ide sigurnim korakom.

Ljubav. Venera je kod vas, da vam donese lijepe trenutke i učini da uživate sa onima koje volite, da date i primite ljubav. Mars 11. juna izlazi iz vašeg znaka pa će vam i duša, ali i stomak biti mirniji – neće vas baš sve ujedati za srce i želudac.

Ono što ostaje jeste prenaglašeno polje tajni, podsvijesti gdje se u ovoj sedmici dešava i pomračenje Sunca, ali gdje se i Merkur vraća unazad tražeći od vas da tajne i nesigurnosti koje nosite u sebi konačno riješite, jer samo ćete na taj način biti ponovo i potpuno svoji.

Slobodni Rakovi, privlačite pažnju i novih, ali i osoba iz prošlosti. U ovoj sedmici sve ono što je tajno jeste vaš put.

Hrana. Sa nekim navikama po pitanju ishrane možete presjeći preko noći. Generalno gledano, sada ćete uživati u malim, ali ukusno spremljenim i aranžiranim obrocima. Uvrstite u svoju ishranu više orašastih plodova, mliječnih proizvoda, a začine smanjite.

Novac. Čas ste zabrinuti zbog finansija, čas se opustite, jer novac dolazi do vas.

Zdravlje. Unutrašnja napetost koja može prouzrokovati probleme sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info