Lav: Sedmični horoskop za period od 07.06.2021. do 13.06.2021.

0

Posao. Promjene koje čekate će nastupiti i to zato što ćete vi najprije kod sebe nešto promijeniti. Da li će to biti način funkcionisanja, da li će biti drugačiji pristup saradnicima i autoritetima – u svakom slučaju, shvatićete da vi kod sebe morate da regulišete nešto da bi se oko vas sve posložilo na pravi način.

A ovo je sedmica baš takvih značajnih promjena kod vas, a koje će brzo početi da daju rezultate koji će vam dati vjetar u leđa i učiniti da ponovo poželite da zablistate, baš onako kako vi umijete.

Ljubav. Sedmica, ali i period ispravljanja grešaka iz prošlosti prema partneru, je pred vama. Možda je to ispravljanje u suštini nešto što je odavno trebalo da kažete, možda je komunikacija sa voljenom osobom na drugačiji način, možda je povlačenje nekih svojih odluka koje ste donijeli u prethodnom periodu…

U stvari, nije ni bitno šta je tačno – ono što jeste važno je to da sada mnogo toga može konačno doći na svoje mjesto i donijeti vam mir u odnosu. Mars ulazi u vaš znak 11.06. i vrijeme je da se borite za one koje volite.

Slobodni, kod vas su sada tajne i prošlost na prvom mjestu. Emocije vas pokreću, snažno.

Hrana. Prošla sedmica vas je energetski iscrpila pa vam treba ishrana sa više proteina i biljnih vlakana. Ne pretjerujte sa mliječnim proizvodima. Prijaće vam i sve vrste variva i hrana kuvana na pari ili grilovana. Izbjegavajte bijelo brašno i slatkiše.

Novac. Finansije su promjenjive, ali vam u ovoj sedmici dolaze neke olakšane prilike za zaradu.

Zdravlje. Fizički ste dobro, ali mentalni dio nije najstabilniji. Budite u pokretu, šetajte, fizički se aktivirajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info