Jarac: Sedmični horoskop za period od 07.06.2021. do 13.06.2021.

0

Posao. Dolazi do nekog velikog raščišćavanja u poslovnom sektoru. Ono što treba da otpadne, otpašće i nemojte žaliti za tim, jer vam otvara nove puteve, uspješnije od dosadašnjih. I vi ćete neke situacije prelomiti konačno i okrenuti se tačno onome što je za vas, tačno na onaj način koji vam odgovara i prija.

Generalno gledano, Jarčevi ulaze u novu poslovnu fazu. Iako vam se čini da ste predugo čekali na sve ovo, niste – tačno je pravi momenat za promjene. Vaš poslovni sektor kreće ka znatnom poboljšanju.

Ljubav. Posljednji „udarac“ Marsa iz znaka Raka i vašeg polja partnerstava biće tokom ove sedmice. Za neke odnose „biti ili ne biti“, za druge još jedna prepreka koja će se ljubavlju, pažnjom i mirom prevazići.

Od 11. juna Mars prelazi u znak Lava i u vašem polju partnerstava ostaje samo Venera – nekima da vida rane, drugima da se još kroz ljepotu, osjećanja i nježnost dodatno povežu sa osobom koju vole. Da se ljubav ponovo rodi, još snažnija nego prije.

Slobodni Jarčevi, baš ta Venera donosi u ovoj sedmici u prvom redu nove (ali kod nekih i stare) ljubavne šanse. Prijatna iznenađenja koja vam miluju dušu i dižu vas.

Hrana. Potrebno vam je više energije pa biste mogli da pored standardnih obroka ubacite makar jednu užinu. To može biti salata, ali i miks orašastih plodova i sušenog voća ili kombinacija jogurta i kiselog mlijeka sa svježim voćem i medom.

Novac. Povoljnosti u finansijskom segmentu.

Zdravlje. Energetska iscrpljenost, mogućnost manjih povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info