Djevica: Sedmični horoskop za period od 07.06.2021. do 13.06.2021.

0

Posao. Pomračenje Sunca se dešava u vašem polju karijere i ukazuje na velike promjene koje će kod nekih biti pokrenute baš u ovoj sedmici. Za pojedine Djevice se sada otvaraju neke izuzetno povoljne mogućnosti koje se vezuju ili za inostranstvo ili za državne i javne institucije.

Nemojte biti iznenađeni pomacima – sve ono što ste u prethodnom periodu dali, sada vam se vraća. Generalno gledano, sedmica koja će biti okupana mnogobrojnim obavezama, ali iste ćete više nego uspješno obaviti i završiti.

Ljubav. Venera je dobra prema vašem znaku, što znači da definitivno partnerovu ljubav imate. Sad, da li je imate na onaj način na koji biste vi to željeli nismo sigurni, ali svakako nije vrijeme da tražite dlaku u jajetu.

Prihvatite ono što vam se daje, a uskoro ćete dobijati mnogo više. Ono što vašem odnosu neće prijati jesu tajne, bilo partnerove bilo vaše i zato se trudite da ih ima što manje.

Slobodne Djevice, preko prijatelja i izlazaka, ali i preko društvenih mreža, nešto novo vam se nudi. Međutim, vaš vladar korača unazad, uporno pogledom tražeći nešto u prošlosti. Još uvijek se čvrsto držite onoga što je bilo…

Hrana. Ishranu obogatite namirnicama koje sadrže više vitamina B. Konzumirajte jaja, meso, mlijeko i mliječne proizvode, ribu, zeleno lisnato povrće, banane, citruse. I dalje ste u fazi osjetljivosti stomaka pa ne pretjerujte sa namirnicama za koje znate da baš i ne prijaju vašem želucu.

Novac. Dosta finansijskih povoljnosti za vas u ovom periodu.

Zdravlje. Nešto više stresa i pojačan fizički umor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info