Bik: Sedmični horoskop za period od 07.06.2021. do 13.06.2021.

0

Posao. Možda oko vas okolnosti i ljudi neće baš uvijek biti korektni, možda će biti situacija u kojima ćete bezrazložno trpiti pritisak, ali ono što je dobro je da ste vi lično u periodu kada lako dolazite do rješenja i još lakše sređujete ono što je potrebno.

Pomračenje Sunca u znaku Blizanaca za vas najavljuje povećanje odgovornosti, nove radne zadatke i projekte i ukazuje da ćete se uskoro finansijski stabilizovati. U ovoj vam sedmici dolaze ponude koje bi vrijedilo razmotriti, kao i povoljne informacije.

Ljubav. Kod parova koji su stabilni – emocije su tu, strast je tu. Brinućete se jedno za drugo i razumjećete se i ova sedmica neće proći u lošem raspoloženju.

Kod parova kojima ta stabilnost u posljednje vrijeme izmiče – partner je preosjetljiv, nervozan i koliko god vi pokušavali da izgladite situaciju i donesete mir i razumijevanje, toliko to druga strana odbija. Ulazak Marsa u polje doma, porodice i stabilnosti za vas nije povoljan i u narednom periodu može donijeti pojačanje negativnosti.

Slobodni Bikovi, prilično ste sentimentalni i lako ćete odreagovati na kontakt od strane osobe iz prošlosti.

Hrana. U prvih par dana možete pretjerivati i prepuštati se užicima da će i vama u jednom trenutku biti jasno da ovako više ne može. Mlad Mjesec vam daje priliku da zaista iz korijena promijenite nešto, a samim tim se osjećate bolje i budete zdraviji!

Novac. Obratite pažnju prilikom kupovine – skloni ste da potrošite više od planiranog.

Zdravlje. Zdravlje je solidno. Opuštajte se, šetajte, odmarajte misli i tijelo.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info