Dnevni horoskop za 04.06.2021.

0

Ovan


Bićete tvrdoglavi i svojeglavi, a vaši bližnji biće izloženi pravim mukama u želji da vas uvjere u nešto što bi bilo dobro po vas. Vaše odluke vezane za novac biće nestvarne, naročito u očima roditelja ili partnera. Nešto ste naumili kupiti, prodati ili preurediti i ništa vas neće moći skrenuti sa zacrtanog puta, čak ni bližnji.

Bik


Bićete u prilici da birate i postavljate svoje uslove. Najbolje se prilagoditi, ne izazivati svađe i pričekati da problemi prođu. Nećete previše paziti šta govorite pa biste se mogli nekom zamjeriti. Ukoliko imate tegoba s kičmom, izbjegavajte dizanje teških predmeta.

Blizanci


Potrebna vam je promjena, nova iskustva i doživljaji koji će obogatiti vaš život. Možda ljubavni izabranik neće moći pratiti vaše potrebe, ali barem će pokušati. Pripazite na zdravlje, jer pretjerani fizički napori donose bol u mišićima i probleme s koljenima. Ne odgađajte odlazak doktoru ako neke vaše tegobe predugo traju.

Rak


Sve vam je dopušteno, zato se malo poigrajte s uobičajenim i već pomalo dosadnim životnim kulisama. Trud donosi odlične rezultate, zato nemojte dopustiti da vam dan protekne isključivo u zabavi. Ako ste u vezi, druga strana će vas obožavati. Naravno, pod uslovom da zadovoljite njena očekivanja i potrebe.

Lav


Moraćete biti u centru dešavanja, kako slučajno ne biste nešto propustili. Više vremena provodićete u automobilu ili u javnom prevozu. Pripremite se na prolazne teškoće s telefonskim linijama ili s ljudima s kojima dijelite stambeni prostor. Moraćete im izaći u susret i odvojiti novčani iznos za njihovo izdržavanje.

Djevica


Godiće vam komplimenti i pogledi drugih ljudi. Pristajaćete i na flert, ali nepogrešivo ćete znati dokle možete ići, a da ne pređete vlastite granice. Neko će vam se obratiti za savjet ili će tražiti od vas podršku. Znaćete kako se treba postaviti u datoj situaciji. U saobraćaju ćete biti nesmotreni pa pripazite.

Vaga


Dan će biti pun novih vijesti, poslovno iskoristivih informacijama ili slučajnih susreta sa starim poznanicima. Obavljajući honorarni posao zaradićete više novca i podmiriti troškove. Mogli biste posjetiti zubara, obaviti redovni pregled ili se podvrgnuti pretragama kako biste napokon znali šta se događa u vašem tijelu.

Škorpija


Presudan uticaj na vaše raspoloženje i način na koji ćete ispunjavati slobodno vrijeme imaće finansijske prilike, ali i odnos s najbližima. Izvjestan je jak uticaj ženske osobe na porodične situacije i na vašu ljubavnu vezu. Nemojte padati pod ničiji uticaj, nego slušajte svoje srce i ono što vam govori vaše unutrašnje “ja“.

Strijelac


Mnogo vremena provodićete u samoći. Bićete izbirljivi i u pogledu ljudi koje želite uz sebe. Vaša hladnoća i nezainteresovanost, koja vam inače nije svojstvena, obeshrabriće nekoga u osvajačkom pohodu. Pripremite se na povećan broj obaveza, koje će biti posljedica odsutnosti kolega i saradnika.

Jarac


Postajaćete pozitivniji pa će vam i ljubavni život postati sve uzbudljiviji. Osjećaćete na sebi tuđe poglede i to će vam goditi. Zahvaljujući svom šarmu, bićete u stanju dobiti ono što želite. Ljubav i prijateljstvo proživjeće nalet iskušenja, ali ne zadugo – nešto se “opasno“ kuva između vas i osobe koja vam se sviđa.

Vodolija


Bićete primorani priznati sebi i drugima da se jedan vaš izbor nije pokazao kao najsrećnije rješenje. Otvoriće vam se prilika za promjenu, ali nećete biti sigurni kako je provesti u djelo. Danas ni ne pokušavajte, za tako nešto biće bolje sutra preduzeti korake. Ispunite obećanje dato prijatelju.

Ribe


Primićete poziv za zabavu, upoznati nove ljude i iskoristiti priliku da predstavite sebe i svoj rad većem broju ljudi. Zaljubljeni će uživati u čvrstom ljubavnom zagrljaju. Mogli biste se oprostiti od ljubavne prošlosti i strastveno uletiti u nešto sasvim novo i drugačije od svega do sada, što će vam biti novo nadahnuće.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info