Dnevni horoskop za 02.06.2021.

0

Ovan


Bićete raspoloženi za ljubav pa se nećete odricati izlazaka i novih poznanstava, naročito ako ste slobodni. Do osobe koju zaista želite doći ćete samo uz mnogo napora. Nečega ćete se morati odreći ili se više žrtvovati kako biste dobili odgovarajuću povratnu informaciju. U poslu ćete se isticati brzinom i kreativnim rješenjima.

Bik


Širićete oko sebe pozitivnu energiju, a problematične porodične odnose postaviti na zdravije temelje. Mogli biste upoznati privlačnu osobu putem zajedničkog prijatelja. Ignorišite nalet strasti i privlačnosti, radije joj pristupite prijateljski. Takav pristup donijeće više uspjeha, jer će vam dati vremena da se bolje upoznate.

Blizanci


Nemojte dopustiti da vam želje koje zasad ne možete ostvariti pokvare raspoloženje. Svaki dan donosi nešto novo pa ne gubite nadu. Doći će trenutak kada ćete moći ostvariti ono o čemu sanjate. Budite zadovoljni sobom i onime što ste postigli i ne trošite vrijeme na nerviranje zbog propuštenih prilika.

Rak


Više ćete se družiti s kolegama, a s nekima od njih ćete se pomiriti i započeti kvalitetnije odnose. Rođenima u junu otvara se mogućnost zaposlenja u inostranstvu ili bitna vijest koja dolazi iz drugog grada ili države. Imate vrlo bogat unutrašnji život, predosjećaje i volju da stvarate i duhovno se razvijate.

Lav


U komunikaciji s okolinom pokažite više strpljenja. Klonite se pretjeranog kritikovanja i miješanja u tuđe stvari. Budite oprezni prilikom trošenja novca. Dan je povoljan za druženje, dogovore i sastanke, posebno za one koji su odgađani. Trebaćete malo više zapeti na radnom mjestu, jer će vas šefovi stalno držati na oku.

Djevica


Ljubavne dileme će vas sve više opterećivati. Brzo ćete gubiti strpljenje i energiju. Neke okolnosti vući će vas u rizičnu situaciju, kao što je ljubavni trougao. Partnerovo ponašanje neće vam ulijevati povjerenje pa ćete se zapitati gdje ste pogriješili. Uzajamna nepopustljivost mogla bi dovesti do privremenog prekida pa pripazite.

Vaga


Ne dopustite da vam loše okolnosti pokvare poslovni ili ljubavni uspjeh. Budite spremni na iznenađenja i neočekivane obrate situacija – vjerujte svom unutrašnjem osjećaju! Prelistajte oglase u potrazi za poslom – mogli biste imati uspjeha. Ne propustite priliku da poboljšate finansijsko stanje honorarnim poslom.

Škorpija


Planete će podržati svaki vaš pokušaj da se proveselite i zabavite. Uživaćete u društvu zabavnih, veselih i raspoloženih prijatelja. Mogli biste se zaljubiti u nekoga ko ima veze s vašim poslom ili vam je prijatelj, a ljubavni žar obuzeće vas u potpunosti. Slobodni, prihvatite poziv za izlazak, jer je moguće zanimljivo poznanstvo.

Strijelac


Bićete zasićeni poslom koji radite pa će neki od vas razmišljati o odmoru ili bolovanju. Sumnjaćete u nečije dobre namjere i imati osjećaj da su kolege neiskrene. Promjenama raspoloženja pridonijeće i dvostruki uticaji okoline.

Jarac


Spremni ste na veće životne zaokrete. Iako odluke neće biti lagane, preuzećete odgovornost za svoje postupke, a rješenje složenih situacija je na pomolu. Ako ste u braku, moraćete unijeti više ravnoteže između posvećenosti roditeljstvu i bračne uloge. S nečim ste previše opterećeni, što vam oduzima mnogo energije.

Vodolija


Ne treba vas gristi savjest ako sebi dopustite malo razonode. Ukućani će iziskivati više strpljenja. Ne dopustite da vas njihove reakcije izbace iz takta. Potrošićete više novca nego što ste planirali i to na nešto što će vam predstavljati zadovoljstvo, a ne potrebu.

Ribe


Planetarni položaji pomažu vam da osvijestite vaše duboke, istinske potrebe. Bolje ćete razumjeti svoje raspoloženje i motive koji vas pokreću na djelovanje. Zauzeti će tražiti više slobodnog prostora za izlaske i druženje s prijateljima, a možda će se i uplesti u avanturu s nekim, tek toliko da isprobaju svoje zavodničke moći.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info