Strijelac: Sedmični horoskop za period od 31.05.2021. do 06.06.2021.

0

Posao. Definitivno znate koji je najbolji način da dobijete ono što želite i ostvarite zamišljeno. Međutim, najbolji način neće funkcionisati sada – funkcionisaće drugi, onaj komplikovaniji, sa više stranputica, problema, zastoja. Ali i njime ćete stići do željenog, samo što ćete se u postupku više umoriti.

U suštini, malo je vjerovatno da ćete u ovoj sedmici iz prvog puta uspjeti da riješite, završite, obavite, dogovorite. Moraće da postoje ponavljanja, ispravljanja, nesporazumi i cijela paleta zanimljivosti da vam trenira živce.

Ljubav. Razumijevanje i komunikacija će vam biti slaba tačka u odnosu sa voljenom osobom. Partner će kasniti, ponašati se čudno kao da živi u nekom svom filmu, njegovi postupci i riječi će povremeno biti površni, djetinjasti, razmaženi.

Ako budete dozvolili da vas sve ovo dotiče, samo ćete se čuditi i nervirati. Pojačajte razumijevanje i strpljenje na maksimum.

Slobodni Strijelci, opet je ta prošlost tu, neko ko nikako da vas pusti na miru. Kad već pričamo o tome, jeste li sigurni da želite da budete pušteni? Pošto ovo izgleda kao da vam negdje prija što se osoba iz prošlosti angažuje i vrzma oko vas…

Hrana. Prijaće vam lagana hrana – povrće u što većim količinama, sezonsko voće koje volite. Takođe, razmislite o češćem konzumiranju meda i propolisa. I nemojte zaboraviti na hidriranje – u periodu ste kada vam je to od posebne važnosti.

Novac. Nešto pojačani troškovi.

Zdravlje. Uglavnom sitnije tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info