Ribe: Sedmični horoskop za period od 31.05.2021. do 06.06.2021.

0

Posao. Opterećuju vas neke situacije, naročito one koje se vezuju za dogovore i papirološka pitanja. Niste sigurni šta da uradite i tražićete najbolji način za rješavanje.

U ovakvim dešavanjima možete imati pomoć od strane osoba koje su iskustveno starije od vas i koje vas mogu usmjeriti na pravu stranu, dati vam pravi savjet. Pojedinim pripadnicima vašeg znaka će se baš u ovoj sedmici otvoriti prilika koja se ne propušta – ponuda baš po vašoj mjeri, nešto što ste odavno priželjkivali i nadali se.

Ljubav. Sa partnerom se riječima nećete razumjeti, ali ćete se srcem i emocijama osjetiti. Zato izbjegavajte velike priče, pogotovo priče na teme već davno pokrenute, ali koje nikada nisu riješene do kraja.

Nećete ih razriješiti ni sada, samo ćete se zapetljati i donijeti negativnu energiju u odnos. Ono što vam ide na ruku jesu osjećanja – zato se volite, bez mnogo razgovora.

Slobodne Ribe, Mars, a od polovine nedelje i Venera, šetkaju se kroz vaše polje ljubavi. Emocije i strast zajednički marširaju da savladaju vaše odbrane i uvuku vas u ljubavnu priču. I neka prošlost je tu – da vam svaki čas namigne i podsjeti vas na sebe.

Hrana. Umjesto normalne i kvalitetne ishrane, uglavnom svoju glad zadovoljite slatkišem, grickalicama ili brzom hranom. Niste dijete, ne treba vam govoriti da ovakav način ishrane nikako ne pogoduje ni vašem zdravlju, ni vašoj liniji.

Novac. Finansijski segment nije loš, ali su troškovi i dalje pojačani.

Zdravlje. Stabilna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info