Rak: Sedmični horoskop za period od 31.05.2021. do 06.06.2021.

0

Posao. Saradnički odnosi vas mogu pomalo opterećivati u ovoj sedmici, jer ćete imati osjećaj da sa nekim ljudima i u nekim situacijama zaista morate da se junački borite da biste stigli do svojih ciljeva. Međutim, ta borba će svakako dati svoje pozitivne rezultate.

Izuzetno lijepe vijesti, koje se mogu vezivati za inostranstvo, dolaze do vas polovinom sedmice. I pored snage koju morate da ulažete u posao, ovaj period vam donosi realizaciju svega onoga oko čega ste se angažovali. Osjećate se stabilnije i podstaknuto za rad.

Ljubav. Lijepa vijest za vas je ulazak Venere u vaš znak 02. juna. Mars je već tu i, koliko god vam je on davao neke strasne momente sa partnerom, isto tako vam je donosio nervozu i preosjetljivost.

Sada, sa planetom strasti i planetom emocija zajedno kod vas, mnogi odnosi mogu krenuti nabolje i to na ljepši i jednostavniji način. Čak vam odgovara i ovaj retrogradni Merkur, jer vas vraća na razgovore sa voljenom osobom – one, koji će potpomoći da se vaš odnos stabilizuje i krene pravim putem.

Slobodni Rakovi, ulazite u period kada ćete lako privlačiti pažnju i osvajati srca suprotnog pola. Uživajte!

Hrana. Postaćete vrlo probirljivi kada je hrana u pitanju. Malo je ovo posljedica vremena, a malo i vašeg raspoloženja – jednostavno, niste gladni.Ipak, ljubav prema slatkišima će ostati neokrnjena, štaviše – može se i pojačati.

Novac. Period lakšeg funkcionisanja u finansijskom segmentu.

Zdravlje. Nešto viši nivo stresa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info