Lav: Sedmični horoskop za period od 31.05.2021. do 06.06.2021.

0

Posao. Pred vama je jedna dosta stabilna poslovna sedmica. Eventualno bi početkom sedmice moglo da dođe do nekog sitnog nerviranja ili zabrinutosti, ali ostatak perioda je dosta dobar za vas.

Možete dobiti prijedlog ili ponudu koja djeluje prilično obećavajuće, naročito sa finansijske strane, ali bi valjalo da o njoj dublje razmislite i da ne žurite sa odlukama. Vi lično ste u jednom drugačijem raspoloženju, ona vaša snaga i ambicija su se vratile i spremni ste ponovo da zasijate. Ne rasipajte se novcem, nije dobar period za to.

Ljubav. Zauzeti Lavovi će tokom ove sedmice imati prilično dobar odnos sa voljenom osobom. I komunikacija teče bez ikakvih većih problema, ali i osjećanja su u porastu, a zajedno sa njima i strasti počinju da se bude.

Ovo je dobar period za vas dvoje u kojem možete jednu po jednu stavku rješavati sve ono što vas je do sada opterećivalo ili donosilo negativnu energiju.

Slobodni Lavovi – i Mars i Venera vam se od ove sedmice nalaze iza leđa, u polju podsvijesti, tajni, misli i emocije i strasti kreću da vas kuckaju po ramenu i da vam skreću pažnju na sebe. Otvara se pozornica za neke lijepe i snažne priče.

Hrana. Samo malo korigujte način ishrane u ovoj sedmici. Više tečnosti, kao i namirnica sa većim procentom vode, ali i povrće, bilo svježe ili kuvano na pari. Takođe, mogli biste makar povremeno da uzimate pčelinje proizvode i orašaste plodove.

Novac. Trenutno poboljšanje ne znači da možete da se opustite.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Manji problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info