Jarac: Sedmični horoskop za period od 31.05.2021. do 06.06.2021.

0

Posao. Gro nekih komplikovanih situacija u poslovnom segmentu ćete uspjeti da riješite i završite tokom ove sedmice. Pa čak i onih za koje ste smatrali da su nemoguće za izvesti.

Međutim, isto tako, u ovoj sedmici ćete imati više papiroloških, birokratskih i administrativnih problema. Imaćete i teškoće u komunikaciji sa kolegama, jer će postojati nerazumijevanje, a neki od njih čak namjerno mogu prikrivati informacije od vas. Pripremite sa i na kašnjenja i na probleme sa tehnikom. Ne vjerujte velikim obećanjima.

Ljubav. U ovoj sedmici imamo dvostruku situaciju kada su parovi u pitanju. Kod onih kojima je vrijeme već svelo račune, očekuje se nastavak perioda nepovoljnosti, negativnosti pa čak i razdvajanje – sada ili u kraćem narednom periodu.

Kod onih drugih, koji su dubinski i suštinski vezani, očekuje se lagano popravljanje, stabilizacija, smirivanje, više emocija u odnosu i spremnost na kompromis, sve naglašeno od drugog dijela sedmice.

Slobodni Jarčevi, ulazak Venere u vaše polje partnerstava i njen dobar kontakt sa Jupiterom nude zaista lijepu šansu da svoj emotivni život unaprijedite i pronađete se u ljubavi.

Hrana. Ne preskačite obroke zbog žurbe, nervoze, manjka vremena. Toliko prostora možete odvojiti da pojedete nešto lagano, ukusno, kvalitetno. Apetit vam je promjenljiv i jako zavisi od toga kako se trenutno osjećate.

Novac. Dosta stabilna finansijska situacija.

Zdravlje. Mogućnost manjih povreda, umor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info