Dnevni horoskop za 30.05.2021.

0

Ovan


Moguće su rasprave u vašem domu, bilo s roditeljima ili ljubavnim partnerom. Iako nećete aktivno učestvovati u njima, osjetićete njihove posljedice. Za intimna pitanja imaćete vrlo malo vremena i strpljenja. Previše stresan tempo života mogao bi vam se osvetiti pa i narušiti zdravlje. Budite odgovorniji prema sebi, ali i prema drugima.

Bik


Društveni odnosi, prijateljstva i ljubavna zbivanja biće vaš izvor optimizma. Porodični život, osjećanja i odnosi s voljenima dobiće na značaju. Planetarni uticaji nagovještavaju promjene mjesta boravka te na prilično intenzivan i veseo odnos sa komšijama i rođacima. Ako ste za volanom, pojačajte oprez!

Blizanci


Potisnite ljutnju, neka prevlada glas razuma. Pronađete li više vremena za sebe, bićete znatno bolje volje. Nemojte se namjerno izolovati od drugih, pokazujući time koliko vam smetaju. Neminovno porodično okupljanje moglo bi biti manja muka nego što ste mislili. Svidjeće vam se ono što ćete čuti od starijeg člana rodbine.

Rak


Bićete veseli i dinamični. Ugodne trenutke provešćete u društvu osobe suprotnog pola. Možda je doživljavate kao prijatelja, ali vrijeme bi moglo pokazati da tu ima i nečeg više. U bračnim odnosima nemojte se prepuštati rutini, a na nerazumijevanje i sumnje odgovorite povećanom pažnjom. Iznenadiće vas jedan telefonski poziv.

Lav


Osjećaćete se bezvoljno. Ako su tome uzrok ljubavni problemi, odvojite se barem na jedan dan i posvetite svojim mislima. Prijateljska osoba, koja je prošla sličnu situaciju, daće vam mudar savjet. Nemojte odbiti da je poslušate zbog ponosa. Željećete unijeti nešto novo u svakodnevnicu, no time biste mogli poremetiti nečiji ustaljeni ritam.

Djevica


Privlačiće vas bučna i dinamična mjesta. U potrazi za zanimljivim događajima, mogli biste se naći u društvu ljudi kakve ne srećete često. Vaš šarm i simpatičan nastup ostaviće snažan utisak na pripadnike suprotnoga pola. Zvijezde ističu mogućnost tajne privlačnosti, simpatije o kojoj nećete pričati ni najboljem prijatelju.

Vaga


Vaše raspoloženje će zavisiti od raspoloženja drugih pa ćete reagovati na podražaje iz okoline. Štedite energiju i bavite se samo onim što vas zaista zanima i veseli. Osjećaćete se umorno pa bi bilo dobro da veći dio dana provedete u kući. U svoja četiri zida moći ćete pronaći unutrašnji mir i bez smetnje se posvetiti razmišljanju.

Škorpija


Želite li svojoj vezi udahnuti više uzbuđenja, rješenje se krije u intenzivnom društvenom životu. Druženje s prijateljima osvježiće vaš odnos. Budite malo romantičniji, razveselite partnera večerom uz svijeće. Ne odbijajte pozive na druženje, jer će vas iznenaditi svojom sadržajnošću i kvalitetom.

Strijelac


Preispitaćete prirodu i kvalitet ljubavne veze. Neraščišćene i nedorečene situacije ispreplitaće se s novim zbivanjima. Moraćete neke stvari raščistiti sami sa sobom. Pratiće vas unutrašnji nemir, a nije isključena ni glavobolja, neobični snovi, nesanica. Dinamičan način života biće lijek protiv malodušnosti.

Jarac


Pazite kako komunicirate s partnerom. Reći ćete sve što vam je na umu i što dugo prešućujete. Nećete prezati ni od grubljih riječi, a partner bi vam mogao jednako uzvratiti! I u kontaktu s drugima bićete direktni. Vaše izjave, koliko god bile neozbiljne ili izrečene u šali, drugi će shvatati ozbiljno i ulaziti s vama u rasprave.

Vodolija


Neko će vas podsjetiti na to da nije sve u poslu i biće u pravu. Posvetite više vremena ugađanju samima sebi. Osluškujte potrebe i zahtjeve organizma i ne pretjerujte s masnom hranom. Partnerovu podršku smatraćete razumljivu samu po sebi, ali je nećete spremno uzvraćati, što bi mogla biti tema njegovih prigovora.

Ribe


Bićete aktivni pa drugima neće biti lako pratiti vaš ritam. Prošetajte gradom, obavite kupovinu i dogovorite kafu s prijateljicama – doznaćete ugodnu vijest. Samci, danas nikako nemojte ostati kod kuće. Druženje vam donosi uzbuđenje. Mogli biste čuti riječi koje ste priželjkivali ili će vas simpatija razveseliti posebnim znakom pažnje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info