Premijera specijala „Prijatelji: Ponovo zajedno“

0

U četvrtak 27. maja ekskluzivno u HBO videoteci u okviru m:tel IPTV-ja

Zvijezde kultne komedije „Prijatelji“, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer, vraćaju se u novom specijalu „Prijatelji: Ponovo zajedno, koji 27. maja ekskluzivno dolazi u HBO videoteku u okviru m:tel IPTV-ja. 

Specijal je snimljen bez scenarija na legendarnom stejdžu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, gdje je snimana i originalna serija, a u njemu će se pojaviti veliki broj zvijezda, među kojima su Dejvid Bekam, Džastin Biber, BTS, Džejms Korden, Sindi Kraford, Kara Delevinj, Lejdi Gaga, Eliot Guld, Kit Harington, Leri Hankin, Mindi Kejling, Tomas Lenon, Kristina Pikls, Tom Selek, Džejms Majkl Tajler, Megi Viler, Ris Viderspun i Malala Jusafzai.

Ben Vinston je režirao specijal, a istovremeno je jedan od izvršnih producenata, uz izvršne producente „Prijatelja“ Kevina Brajta, Martu Kaufman i Dejvida Krejna. Specijal je nastao u Warner Bros. Unscripted Television produkciji, u saradnji sa Warner Horizon, Fulwell 73 Productions i Bright/Kauffman/Crane Productions. Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer su takođe među izvršnim producentima. Ema Konvej, Džejms Longman i Stejsi Tomas Muir su izvršni koproducenti.

A ukoliko još uvijek niste aktivirali svoj HBO paket u okviru m:tel IPTV-ja, učinite to u nekoliko jednostavnih koraka putem daljinskog upravljača i uživajte u najboljim filmovima i serijama.

O PRIJATELJIMA

„Prijatelji“ su i dalje jedna od najpopularnijih televizijskih serija. Serija je bila jedna od najbolje rangiranih tokom originalnog prikazivanja, a do danas ostaje globalni hit na kanalima i strimingu. Kao favorit kritičara i fanova tokom 10 sezona, između ostalog je nagrađena Emijem za najbolju humorističku seriju, ali i Emijima za glumice Dženifer Aniston i Lisu Kudrou. U produkciji Warner Bros. Television-a, serija prati život bliske grupe prijatelja koja živi u Njujorku, koju čine brat i sestra Ros (Dejvid Švimer) i Monika Geler (Kortni Koks), kao i njihovi prijatelji Čendler Bing (Metju Peri), Fibi Bufe (Lisa Kudrou), Džoi Tribijani (Mat Leblank) i Rejčel Grin (Dženifer Aniston). „Prijatelje“ su kreirali Dejvid Krejn i Marta Kaufman, koji su istovremeno i izvršni producenti uz Kevina Brajta, kroz kompaniju Bright/Kauffman/Crane Productions u saradnji sa Warner Bros. Television.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info