Dnevni horoskop za 25.05.2021.

0

Ovan


Nemojte dopustiti da vas pojedinci isprovociraju i ne nasijedajte na ogovaranja koja čujete o sebi. Njih će ionako širiti osoba koja nije vrijedna vašeg nerviranja. Pokušajte izbjeći sva suprotstavljanja, jer se nećete znati vješto odbraniti. Odmicanje od gužve uliće vam više energije i poboljšati vam koncentraciju.

Bik


Zahvaljujući poznanstvima i vezama, isposlovaćete potrebne dokumente u kratkom vremenu i ubrzati pravne procedure. Podjednako ćete biti zaokupljeni i poslom i porodicom, ali znaćete uskladiti vrijeme tako da svima stignete udovoljiti. Mogli biste sresti prijatelja iz djetinjstva i dobro se s njim ispričati na kafi.

Blizanci


Mnoge stvari rješavaćete u posljednji trenutak, umjesto da ste ih obavili na vrijeme. Zato neće čuditi ako budete pod stresom i iscrpljeni. Ukoliko radite s ljudima, moraćete razgovarati s pojedincima koji će biti otresiti prema vama pa ćete se jedva suzdržavati. Okružite se prijateljima koji će vam pomoći svojim pozitivnim stavom.

Rak


Uspješno ćete riješiti razmirice s prijateljem ili kolegom. Broj ljudi s kojima komunicirate porašće na pozitivan način, što će vas ispuniti samopouzdanjem. Ukoliko imate partnera s kojim nije lako izaći na kraj, bićete tolerantniji i popustljiviji. Mogućnost putovanja, kao i sve aktivnosti vezane za komunikacije i medije je istaknuta.

Lav


Međuljudski odnosi će biti odlučujući za kvalitet vašeg profesionalnog života. Planete će unijeti intenzitet u vašu interakciju s drugima. Mogli biste se susresti sa zahtjevnim pojedincima, koji neće biti zadovoljni štogod vi radili. Unatoč mogućem nezadovoljstvu, suzdržite se od svađe i nepromišljenih reakcija.

Djevica


Suzdržite se od bilo kakvog ulaganja ili posuđivanja novca. Ukoliko očekujete novac od nekoga, mogli biste ga dobiti. Na ljubavnom planu bićete otvoreniji izraziti ono šta želite, isto kao i ono što ne želite. Vaša emotivna ograđivanja će slabiti pa ćete spremnije uzvraćati ljubav i naklonost osobe koja vam je zapela za oko.

Vaga


Trudićete se da imate korektne međuljudske odnose u kolegijalnom okruženju danas. Dosta sitnih obaveza – rješavajte ih na vrijeme i nemojte ih nagomilavati. Sa voljenom osobom može povremeno dolaziti do napetosti u komunikaciji, ali ćete se truditi da to brzo izgladite.

Škorpija


Osjetićete navalu kreativnosti – neki će je iskoristiti na poslu i zasijati odličnim idejama, a umjetnici stvarati nadahnuta djela. Nekima će ovaj dan označiti kraj ljubavnim patnjama i početak nove ljubavi. Ako igrate igre na sreću, ovih dana nije isključen i mali dobitak koji će vas radovati.

Strijelac


Dan će vam biti ispunjen raznolikim dužnostima. Moraćete se brzo prebacivati s teme na temu i prilagođavati se sagovornicima. Ukoliko trebate donijeti odluku vezanu za život i rad u stranoj zemlji, uspjeh vam je izgledan. S partnerom ćete se razumjeti bez mnogo riječi, naročito ako ste tek ušli u vezu.

Jarac


Imaćete primjedbi na radne kolege, a nekima će i partner zadavati glavobolje. Ići će vam na živce predvidivi razgovori, a postupci starijeg člana porodice neshvatljivi. Ne dopustite da vam sitni problemi pokvare dan. Usmjerite energiju tamo gdje možete nešto napraviti i osjećati se korisno.

Vodolija


Iskoristite svaku priliku da produbite komunikaciju s dragim ljudima, naročito s onima s kojima ste se sporječkali. Pravi je trenutak da iz života odstranite sve što je loše i poradite na ostvarenju ličnih ciljeva. Lakše nego inače izražavaćete svoja osjećanja ili dati obećanje koje bi vam ljubavni život moglo usmjeriti u novom pravcu.

Ribe


Rad se neće odvijati isključivo u duhu prijateljstva i dobre volje, nego će zahtijevati i nešto discipline i koncentracije. Stari problem mogao bi opet iskrsnuti, a za njegovo rješavanje trebaće vam smisao za detalje. Emotivni život postaće sadržajniji, a za šta će se pobrinuti planete, otvarajući vam puteve prema novoj ljubavi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info