Dnevni horoskop za 24.05.2021.

0

Ovan


Budite spremni na ustupke, posebno ako je riječ o djeci i roditeljima. Nemojte tjerati inat, radije popustite pa će biti mira u kući. Ako veče provodite u društvu nedovoljno poznatih ljudi, nemojte im se povjeravati, ma koliko vam se to činilo bezazleno. Razgovor sa starijim ukućaninom, možda s glavom porodice, neće najbolje proći.

Bik


Bićete puni pokretačke energije pa ćete uspjeti motivisati i one koji su pasivni i nemotivisani. Mnogo toga biće moguće, naročito na ljubavnom planu. Dajte do znanja da znate i primati i davati ljubav. Tako ćete partneru pokazati da ga cijenite i prihvatate. Ako ste u braku, moguće je manje neslaganje ili svađa.

Blizanci


Nepogrešivo ćete znati šta želite u ljubavi i šta morate preduzeti da biste to i dobili. Ipak, pripazite da stvari ne izmaknu kontroli i postanete previše zahtjevni prema partneru. Bavite li se sportom, istaknućete se fizičkom spremnošću. Ako danas putujete, nikud ne žurite!

Rak


Nećete se miriti sa stanjem stvari pa će vas potreba za promjenom podstaknuti da učinite nešto za sebe ili da odlučnijim koracima pridonesete kvalitetu života. Čak će i oni najnesigurniji među vama otvorenije komunicirati sa suprotnim polom. Bićete ugodni i zabavni pa će partner uživati u svakom trenutku provedenom s vama.

Lav


Željećete vrijeme odvojeno samo za sebe i svoje interese, uprkos pozivima za idruženje. Više će vam odgovarati da na miru sanjarite ili se opuštate uz dobru knjigu. Neko bi mogao iznevjeriti vaše povjerenje ili ćete se morati braniti od kritika. Znaćete da niste krivi, ali izgubićete mnogo energije dok dokažete suprotno.

Djevica


Osjećaćete se opušteno i zadovoljno. Ostvarićete planove vezane za finansije, djecu, zabavu ili putovanje. Iako ćete se pribojavati da se emotivno zadovoljstvo ne rasprši, duboko u sebi znaćete da ste u vezi koja ima budućnosti. U večernjim satima priuštite sebi izležavanje na kauču, čitanje dobre knjige ili toplu kupku.

Vaga


Dan iskoristite za porodična okupljanja ili druženje s prijateljima. Popravite narušene odnose, potrudite se. Odnos sa starijim članovima porodice nameće strpljivost. Nekome od njih može zasmetati vaša netaktičnost. Krajem dana uživaćete u čitanju lake literature.

Škorpija


Postaćete svjesniji uloge i značaja drugih. Shvatićete da je potrebno mijenjati pristup i više se prilagođavati, što vas vodi u izgrađivanje povjerenja s bitnim ljudima. Mogli biste ugostiti prijatelje ili rodbinu iz drugog grada. Simpatija bi vas mogla pozvati da se vidite i time otvoreno pokazati koliko joj se sviđate.

Strijelac


Ako vam ništa ne polazi za rukom, nemojte očajavati. U razdoblju ste koje vas čini odgovornijima i zrelijima te podstiče da svoj život očistite od loših odnosa i problematičnih situacija. Nemojte biti u grču, nego dopustite sebi više slobode. Rasteretite se u dobrom društvu, potrošite nešto više novca – jednostavno, priuštite sebi ono što želite.

Jarac


Previše ćete se zamarati drugim ljudima, a premalo vremena provoditi sami sa sobom, analizirajući situacije koje su vas uvalile u neželjene probleme. Bićete podložni dubokim osjećanjima, ljubomori, čak i posesivni. Ako je vaš odnos krenuo stranputicom, privolite partnera na iskren razgovor. Ne čekajte da nesporazumi uzmu maha.

Vodolija


Dan će proteći u znaku pojačane komunikacije. Kolege će vam izraziti svoje divljenje zbog radnih postignuća. Rado ćete pozivati prijatelje u svoj dom i odlaziti drugima u posjete. Bićete pričljivi, ali ponekad će vaša iskrenost i verbalna brzopletost jako zaboljeti one do kojih vam je najviše stalo.

Ribe


Imaćete snažnu potrebu da prekinete sa dosadašnjim načinom života i oslobodite se stega koje vam onemogućuju da budete ono što želite biti. Merkur će vam pomoći da kvalitetno predstavite svoje ideje i potrebe bližnjima. Veče donosi uzbuđenje onima koji su otvoreni za druženje ili ljubavna iskustva.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info