Vodolija: Sedmični horoskop za period od 24.05.2021. do 30.05.2021.

0

Posao. Pomračenje Mjeseca se dešava u vašem polju budućnosti i želja. Kod nekih da „isiječe“ i da kaže: “Nije ovo tvoj put, odustani i okreni se na drugu stranu”. Kod drugih da donese baš ono što se želi, a što obezbjeđuje jaku poslovnu budućnost i finansijsku stabilnost.

Kako će biti baš kod vas, vidjeće se u nekom skorijem vremenskom periodu i zavisi samo i isključivo od vaših natalnih karata. Generalno gledano, sedmica sa mnogo obaveza, ali i mnogo vaše dobre energije da sve postignete. I zaradite.

Ljubav. Vodolije i dalje laganim i lepršavim koracima koračaju prema partneru – malo osmijeha, malo šale, malo podsjećanja na lijepe zajedničke trenutke i sa puno mudrosti koje ste stekli otkako je Saturn ušao u vaš znak. Sada kada ide unazad, primijenite naučeno.

A partner? Partner će na sve to umjeti da uzvrati u početku pomalo stegnuto, ali vrlo brzo će sve potisnute emocije „pustiti“ na vas. Lijepo, uživajte.

Slobodne Vodolije, vaše polje ljubavi vrvi od planeta i oko vas su i novi i stari udvarači. Neki od njih otvoreno pokazuju naklonost, neki stidljivo i kroz tajne signale. A vi? Na koju stranu ćete se vi okrenuti?

Hrana. U ovom periodu je stomak osjetljiviji nego inače i reaguje težinom ili pospanošću na iole veću količinu hrane. Iz tog razloga potrebno vam je da namirnice rasporedite na više malih, laganih obroka. Uzimajte više tečnosti.

Novac. Novca će biti poprilično. Ne onoliko koliko biste vi voljeli, ali dovoljno.

Zdravlje. Ne možete da pobjegnete od stresa u ovoj sedmici. Odmarajte, budite u prirodi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info