Škorpija: Sedmični horoskop za period od 24.05.2021. do 30.05.2021.

0

Posao. Ulazite u ovu sedmicu nervozni i nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom. Međutim i pored toga konstantno imate unutrašnji osjećaj da su promjene koje su vam potrebne bukvalno nadohvat ruku. Niste daleko od istine i neke naznake promjena hoće se pokrenuti u ovoj sedmici.

Prvo, finansijski segment će se poprilično aktivirati (iako će se aktivirati i troškovi), a drugo dolazi vam ponuda koja vam je u prošlosti iz nekog razloga izmakla. Razmislite o njoj, pogotovo ako se vezuje za inostranstvo.

Ljubav. Imamo sličnu situaciju kao i u prethodnom periodu – kod vas je prenaglašena osjetljivost i toliko vam je potrebno da ste sigurni i stabilni u partnerstvu, ali vam to stalno izmiče.

Voljena osoba vam daje sebe onoliko koliko je sada u mogućnosti. To što vama nije dovoljno, to je već vaša stvar. Nešto bolja komunikacija i više pozitivne energije između vas dvoje ipak će vas jednim dijelom „dići“ u ovoj sedmici.

Slobodne Škorpije, trenutno ste okrenuti ka prošlosti iako novih prilika ima oko vas. Uzalud pokušavate da na silu riješite emotivni rebus iz prošlosti – pustite, riješiće se sam od sebe onda kada to ne očekujete.

Hrana. Vama je uvijek slatko da sjednete i da se najedete, ali tokom ove sedmice uspijevaćete da održavate kontrolu nad svojim apetitom (osim kada su slatkiši u pitanju) i više se okrenuti zdravom načinu ishrane. Dodatno smanjite meso i mesne proizvode.

Novac. Kao što je već rečeno – povećanje priliva, ali i povećanje troškova.

Zdravlje. Promjenjivo raspoloženje i stres ne bi trebalo da u većoj mjeri utičnu na vaše zdravlje. Možda na san.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info