ZARA: Ovo je najpopularnija torba ovog proljeća

0

Draga naša torba! Uvijek poželjna i uvijek potrebna, bilo da je riječ o većoj ili manjoj verziji. A, kada je riječ o jednom od naših omiljenih brendova (čitajte: ZARA), ove proljetne sezone jedan model je postao pravi hit i popularniji je od bilom kojeg drugog.


Riječ je o torbi koja neodoljivo podsjeća na legendarnu Chanel 2.55 torbu (zapravo, inspirisana je ovim prekrasnim klasikom), a dolazi nam u preko deset boja – od fantastične tamno zelene preko blijedo žute i koralno crvene do limete i nježne blijedo ljubičaste (pogledati ih možete ovdje).


Prošivena torba, ukrašena nešto masivnijim lancem jedan je od najpopularnijih modela ove sezone, a možete je dobro iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe te dodati je bilo kojem stajlingu. U svakom slučaju, sigurno će biti pravi šlag na tortu.


Prošiveni modeli torbi već su decenijama popularni i svake sezone ih možete pronaći, s razlikom u određenim detaljima. Shodno tome, ovo je torba koju možete nositi više sezona, ne samo ove, jer nikada nije demode.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info