Strijelac: Sedmični horoskop za period od 17.05.2021. do 23.05.2021.

0

Posao. Sve možete dovesti u red, sve srediti i napraviti prave poslovne poteze. Sve možete, samo ako ne budete previše zagriženi, previše gluvi na tuđe riječi, previše ubijeđeni da ste jedino vi u pravu. Ako odigrate kako treba, odličan je momenat da se otpočne sa novim projektom ili poslovnom saradnjom.

Ili da nešto oko čega ste se dugo borili i angažovali konačno uobličite, pokrenete i poentirate! Možete biti povremeno napeti zbog ponašanja onih sa kojima sarađujete. Uključite mudrost i strpljenje koje i te kako posjedujete.

Ljubav. Koliko god smatrali da ste u pravu po nekom pitanju, možda i nije najbolji trenutak da se čvrsto držite svojih stavova. Neki put je bolje od „biti u pravu“ biti u miru i stabilnosti, šta mislite o tome?

Ovaj period od vas zahtijeva da budete razumniji, mudriji, da umijete da popustite i da se prilagodite voljenoj osobi pa čak i onda kada smatrate da se ponaša nezrelo i prezahtjevno. Jer nije važno samo ko će pobijediti sada – valjda je važnije sutra, prekosutra i budućnost odnosa.

Slobodni Strijelci, interesantna komunikacija koja se može pretvoriti i u ozbiljniju priču. Takođe, prošlost ne prestaje da odjekuje.

Hrana. Više tečnosti, voćnih sokova, čajeva, kao i namirnica sa povećanim procentom vode. Izbjegavajte gazirane napitke i one sa previše šećera. Dalje – manji, a češći obroci, lagana hrana bogata vlaknima, povrće. Na ovaj način osjećaćete se odlično!

Novac. Finansijski momenat je solidan, ali su u najavi troškovi oko kuće i ukućana.

Zdravlje. Sklonost alergijama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info