Ribe: Sedmični horoskop za period od 17.05.2021. do 23.05.2021.

0

Posao. Nemojte insistirati na nekim raspravama, dokazivanjima da ste u pravu. Dovoljno je komplikovana i zahtjevna za vas poslovna situacija i bez toga. Uvijek će i na svakom mjestu biti teških i nerazumnih ljudi – ne pecajte se na provokacije i ne pravdajte svoje postupke drugima.

Vaš rad govori za sebe. Pronađite mir u sebi, jer jasno vam je da cjelokupan prethodni period i sve ono što ste postigli dovoljan pokazatelj. U ovoj se sedmici suočavate sa nezrelim ljudima, budite iznad toga.

Ljubav. Drage Ribe, Jupiter je u vašem znaku i on bi trebalo da vam donese mudrost, vjeru, spoznaju. Trebalo bi da donese da shvatite da ne može baš uvijek onako kako mi želimo, da možda nije trenutak. Trebalo bi da vas nauči da je vjera u sebe jednako vjera u partnerstvo i osobu koja je sa vama.Trebalo bi da vam pokaže da je snaga ljubavi uvijek jača od svega.

Zato, ne padajte na sitnim preprekama i sitnim, nezrelim postupcima druge strane. Razumite i dajte ono što je u vama – beskrajnu emociju.

Slobodne Ribe, mnogo prošlosti koja je još uvijek ostala u vašem srcu, ali i mnogo novih puteva koji se otvaraju pred vama. Birajte.

Hrana. Znate onu rečenicu – nije važno šta jedete, važno je ono što jede vas? Ako znate, onda vam je sve jasno. Vaše raspoloženje, nemiri, strasti i bure i dalje upravljaju vašim apetitom. Probajte da uvedete sebe u red.

Novac. Troškovi su vezani za porodicu i dom.

Zdravlje. Bićete više skloni alergijama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info