Rak: Sedmični horoskop za period od 17.05.2021. do 23.05.2021.

0

Posao. Postoji određeno nezadovoljstvo partnerskim i saradničkim odnosima. Kao da smatrate da vi dajete previše, a da druga strana koči. Ili vam se ne dopada finansijski momenat koji se vezuje za trenutno poslovanje.

Neko ko ima više iskustva od vas može vas posavjetovati kada su neke vaše ideje u pitanju – pomoći vam da to uobličite i na pravi način aktivirate. Ono što morate imati jeste strpljenje po svakom poslovnom pitanju, a toga vam sada zaista nedostaje. Ne može krenuti nabolje preko noći.

Ljubav. U ovom periodu kao da ste razapeti između emocija koje divljaju u vama i bodu vas direktno u stomak i srce i između nestrpljivosti i nervoze koje može poticati partner, ali i neke neriješene situacije u vašem odnosu koje vam stoje u mislima.

Vi kao da ste konstantno u pregovorima sami sa sobom i nikako da donesete konkretnu, pravu odluku iza koje biste mogli da stanete. Smatrate da vas partner ne razumije, ali to nije tačno – ne razumijete vi sami sebe.

Slobodni Rakovi, u mislima ste okrenuti ka nekome, a moguće je da vas čak i više osoba trenutno „okupira“. Još uvijek niste sigurni na koju ćete stranu.

Hrana. Biće vam fino da se čas tješite, čas častite hranom, pogotovo slatkišima. Mars u vašem znaku istovremeno donosi i veliku energiju, ali i veliku nervozu ukoliko tu energiju ne trošite. Da biste spriječili impulsivno grickanje svako malo, pokrenite se.

Novac. Samo ste povremeno zadovoljni stanjem svojih finansija.

Zdravlje. Pojačan stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info