Jarac: Sedmični horoskop za period od 17.05.2021. do 23.05.2021.

0

Posao. Poslovno ćete prolaziti lakše nego emotivno. Ne znači da će u ovom segmentu biti sve savršeno, ali tu ste nekako prizemniji, prisutniji, manje vas situacije dotiču, a mozak vam radi brže i svrsishodnije. Još jedna stvar – dobijaćete na dnevnoj bazi potvrde od drugih da su vaši postupci i način rada pravi.

Takođe, imaćete više ponuda u ovom periodu – da li su to neki potencijalni novi saradnici, da li neki od ranije žele da obnove saradnju sa vama – u svakom slučaju osjećaćete se dobro i motivisano za rad.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite pod aspektima koji zahtijevaju prilagođavanje. Dokle više prilagođavanja, pitate se vi. Šta da radimo kad vam je takav horoskop. U prošlom sedmičnom horoskopu smo vam objasnili – bio Mars u polju partnerstava u najboljim mogućim aspektima za vas – Mars je Mars.

A gdje je Mars tu je ubod, rat, prevelika energija, a u najboljem slučaju preosjetljivost i nervoza. Da možete da ispeglate sve – možete. Čak možete i da unesete lakšu i opušteniju energiju u odnos. Zbunite Marsa strpljenjem.

Slobodni, obratite pažnju na segment posla i svakodnevnice. A obratite pažnju i na prošlost, zove vas.

Hrana. Izbjegavajte brzu hranu, ali i lako kvarljive namirnice, jer možete pokvariti stomak. Pijte dosta tečnosti, jedite raznovrsno povrće, a sa mesnim i mliječnim proizvodima budite obazrivi – u malim količinama, povremeno.

Novac. Korektno u finansijskom segmentu.

Zdravlje. Mogućnosti za blaže prehlade ili alergije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info