MANGO: 5 najmodernijih haljina ovog proljeća

0

Haljina je komad garderobe koji svi rado nosimo, a sigurno je da se u njoj uvijek osjećamo posebno i veoma ženstveno. Takođe, sigurno je da postoji model za svaku priliku, a kako biste i ove proljetne sezone bile veoma moderne, birajte bar jednu od sljedećih pet MANGO haljina.

Plisirana haljina


Plisirana suknja veoma je popularan komad garderobe, ali za njom po popularnosti ne zaostaju ni plisirane haljine. Ovaj retro komad garderobe možete nositi u svim prilikama, posebno kada birate modele koji sežu do pola lista, a garancija je modernog stajlinga. Kupite je ovdje.

Mala bijela haljina na kopčanje


Bijela je ultra popularna tokom proljetne i ljetnje sezone pa uopšte ne čudi što su nam haljine u bilo kojoj nijansi bijele veoma drage i omiljene. Bijela haljina na kopčanje sigurno će vas dovesti u centar pažnje, a visoko postavljeni struk pomoći će vam da dodate par centimetara svojoj silueti. Kupite je ovdje.

Omiljeni dezen


Bez obzira na sezonu, cvjetni dezen je uvijek prisutan i popularan, a jedan je od najjednostavnijih dezena koji vam mogu pomoći da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling. Takav je slučaj i sa ovom Mango haljinom sa cvjetnim dezenom, koja je dostupna u dvije boje, a možete je kupiti ovdje.

Maksi pastel


Nježno, privlačno, poželjno – da, tako bismo najlakše mogli opisati ovu prekrasnu Mango maksi haljinu koja nam dolazi u predivnoj pastelnoj nijansi žute. Maksi haljine su stil koji je uvijek moderan, a modeli koji su skrojeni od lakših materijala idealni su toplije dane. Kupite je ovdje.

Fantastična mini


Veoma dobra opcija za mnogobrojne prilike tokom ove sezone, mini haljina je i veoma svestran komad garderobe. Naravno, pričamo o modelu čija dužina seže do koljena i kroju koji veoma lako možete nositi od jutra do večeri. Dostupna je u četiri prekrasne boje, a kupiti je možete ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info