Dnevni horoskop za 15.05.2021.

0

Ovan


Jako naglašena energičnost, inicijativa, ali oni sa kojima danas budete dolazili u kontakt mogu vas optuživati da ste previše zahtjevni ili nervozni. Ne shvataju da vi samo želite da neke stvari obavite što prije. Ljubavno raspoloženje se popravlja. Lako je ostvariti dobar kontakt sa voljenom osobom.

Bik


Iako neke situacije u poslovnom segmentu izgledaju dosta komplikovano, vi se trudite da rješavate probleme jedan po jedan. Imate podršku od saradnika ili najbližih kolega. Potrebno vam je više “dokaza ljubavi” od strane emotivnog partnera. Gledaćete da ugrabite vrijeme za susret.

Blizanci


U toku prijepodnevnih sati nemojte se truditi da dokažete nekim ljudima da nisu u pravu, jer ćete samo izgubiti vrijeme, a malo je vjerovatno da ćete ih ubijediti. Bolje se posvetite svojim obavezama. Neuobičajena inicijativa suprotnog pola prema vama, što vam jako prija.

Rak


Ili ste neke stvari zaboravili ili su pak drugi zaboravili na dogovore sa vama. U svakom slučaju, računajte na konfuziju u poslovnom segmentu u prijepodnevnim satima. Pokušajte da smireno izlazite sa svime na kraj. Uglavnom uspijevate da se uskladite sa emotivnim partnerom.

Lav


Vi i te kako dobro znate šta želite i pokušaćete da danas pokrenete neke situacije u poslovnom segmentu, ali se nemojte iznenaditi ukoliko ne budete imali pravu podršku od osoba koje su takođe uključene u ovo. Jasno vam je da partner radi neke stvari da bi vam se dodvorio i približio.

Djevica


Svjesni ste da su neki vaši postupci u poslovnom segmentu bili više nego dobri i nije vam jasno zbog čega još uvijek nema pravih rezultata. Ne požurujte neke situacije, pustite da sve ide svojim tokom. Nemate razloga da se opterećujete u emotivnom segmentu. Partner je samo nešto nervozniji.

Vaga


Potrudite se da vaša koncentracija bude vrlo visoka tokom prijepodnevnih sati, jer je i te kako moguće da će vas obaveze stisnuti sa svih strana i da nećete moći da se fokusirate na ono što je bitno. Koliko god se trudite oko jedne osobe, čini vam se da ona ne reaguje na vaše pokušaje.

Škorpija


Pokušavate da radite, ali su vam misli na nekoj dvadesetoj strani. Probajte da se fokusirate na obaveze koje su vam bitne. I te kako je moguće da su vas emotivni segment i dešavanja u njemu potpuno “poremetili”. Non stop razmišljate o jednoj osobi.

Strijelac


Tranzitni Mjesec danas vam donosi veliku potrebu za isticanjem, ali za ovako nešto treba da budete mudri i da odaberete pravi trenutak. Trudite se da budete koncizni u dogovorima da ne bi došlo do nesporazuma. Imate potrebu da smirite tenziju u odnosu sa voljenom osobom.

Jarac


Niste zadovoljni dogovorima koje ste postigli, a moguće je da ste kod nekih čak i ostavljeni u neizvijesnosti ili “na čekanju”. Najviše mrzite kada ne znate da li ste nešto konkretno uradili ili ne. Ne budite neprijatni prema osobama koje vas vole. Svoju nervozu ostavite po strani.

Vodolija


Mnogo toga ste dali sebi u zadatak i više je nego izvjesno da ćete se u svemu ovome “pogubiti”. Ako želite da poslušate savjet, fokusirajte se na jednu po jednu stavku. Današnje raspoloženje pogoduje flertovanju, razgovorima sa simpatijom ili sa voljenom osobom.

Ribe


Naglašen poslovni segment donosi vam tokom današnjeg dana neočekivani pritisak, iako ste računali da ćete vrijeme provesti mirno i u nekim lakšim obavezama. Napetost u odnosu sa kolegama povremeno. Potrebno vam je da sa voljenom osobom izađete, prošetate, uživate…

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info