Dnevni horoskop za 11.05.2021.

0

Ovan


Briga za vlastito zdravlje i veliki poslovni napori obilježiće dan. Iz predostrožnosti pripazite se prehlade i iscrpljivanja – pijte vitamine ili nešto što vam može ojačati imunitet. Naučite sarađivati s ljudima oko sebe, slušajte šta govore. Mogući su nesporazumi, ali s vašom lukavošću uspjećete smiriti napetosti.

Bik


Odlično ćete se snalaziti u nepredvidivim situacijama i kontaktima s ljudima. Opustićete se i više nećete biti usmjereni samo na mane svog ljubavnog odnosa, nego ćete objektivnije sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Ako ste u dužoj vezi, ozbiljno ćete razmišljati o zarukama, braku ili potomstvu.

Blizanci


Nakupljeni stres izbiće u vidu rasprava i svađa s ljudima koji nisu zaslužili takav odnos. Biće vam najlakše posvađati se i prestati razgovarati s partnerom. Voljena osoba pokušaće zauzeti dominantniji stav i izboriti se za veći uticaj u donošenju odluka. Borba za moć poprimiće prilične razmjere pa je na pomolu rasprava.

Rak


Budite aktivni na svim životnim poljima. Pripremite plan strategije, predložite nove ideje ili promovišite svoj rad. Moguć je uspjeh u medijima i javnom životu. Istaknite svoje talente, neka vas drugi vide na djelu. Zdravlje će vam biti dobro, obnovićete energiju i osjećati se vitalnije i odmornije nego prošlih dana.

Lav


Razmišljaćete o životnim vrijednostima, a na svoje probleme gledati s više dubine. Mnogima ćete dati mudre savjete. Mogli biste kontaktirati s osobom iz daljine ili se ugodno iznenaditi neočekivanim prilivom novca. Neki će dobiti vrijedan poklon, odlično zaraditi ili profitirati od projekta u koji su ulagali mnogo energije.

Djevica


Neko vam već dugo vremena želi prići, upoznati se i zbližiti s vama, ali vas se još uvijek pomalo pribojava. Budite otvoreni i ljubazni i nekim svojim gestom olakšajte situaciju toj osobi. Privatni odnosi ulaze u bolje razdoblje. Izgladićete nesporazum unutar doma ili razjasniti problematičnu situaciju s prijateljem.

Vaga


Oči okoline biće uperene u vas. Možda ćete održati govor ili prezentaciju ili ćete biti uvučeni u raspravu u kojoj ćete vi biti na jednoj strani, a svi ostali na drugoj. Previše ljudi učestvovaće u vašim svađama i pomirenjima s partnerom. Nemojte to dopustiti, nađite intimni kutak za svoje privatne stvari.

Škorpija


Što se više budete kretali i imali više slobodnih aktivnosti i zabavnih sadržaja, to ćete se bolje osjećati. Najveći neprijatelj vašem tijelu i duhu biće pasivnost i nekretanje. Ako vam je potreban razgovor ili društvo, nazovite prijatelje i ovo popodne uživajte s njima na kafi. To će vas rasteretiti briga i razveseliti vas.

Strijelac


Odlučite se i istupite iz svog sigurnog zaklona, ali se nemojte nervirati ako sve ne ide onom brzinom kojom želite. Moguća je psihička napetost koja će nastati zbog vaše previše emotivne reakcije na događaje u radnoj sredini. Možda se osjećate neshvaćeno, ali to je samo subjektivan osjećaj.

Jarac


Imaćete sve što vam je potrebno za ispunjenje ambicija: energiju, zanos i motivaciju. Očvrsnućete i bolje se snalaziti u svakodnevnim problemima. Dobar je trenutak da se nametnete u poslovnoj sredini i pokažete sve što znate i možete. Putovanje ili poznanstvo putem interneta unijeće uzbuđenje u vašu svakodnevnicu.

Vodolija


Istaknuto polje finansija upućuje na izvjesna usporavanja, posebno ako očekujete veći iznos novca i prihode iz inostranstva. Voljena osoba mogla bi vam poremetiti neke planove pa i predstavljati stavku neplaniranih rashoda. To čak može biti povod za svađu. Najbolje će biti da o tome otvoreno razgovarate.

Ribe


Čeka vas mnogo poslova pa što bolje organizujte vrijeme kako biste sve stigli. Plaćanje računa, rješavanje vlastitih ili porodičnih problema, nabavka i kućni poslovi prilično će vas iscrpiti. Tražićete privatnost bježeći od onih koji zadiru u vašu intimu. Slobodni, simpatiju osvajajte bez ikakve žurbe – korak po korak.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info