Vaga: Sedmični horoskop za period od 10.05.2021. do 16.05.2021.

0

Posao. Na poslu ćete davati srce i takođe ostavljati veliku količinu živaca, ali vam to neće baš toliko teško pasti kao do sada. Jer, osjećate se ponovo živo i sposobno da uradite sve i riješite svaki problem očas posla.

Doduše, rješavanje nekih problema će biti u onom fazonu „kao mačka repom“, ali šta sad – bitno je da se riješi i da su svi zadovoljni. Vi naročito. Neki dogovori i pregovori idu baš na onaj način i u onom pravcu koji vama odgovara. Vašim pregovaračkim sposobnostima sada niko ne može odoljeti. Koristite to.

Ljubav. Od ove sedmice, vi ste svoji. Divni, lepršavi, komunikativni, u pokretu i sa sto i jednim dešavanjem koje vam prija. Partner je u fazonu u kom je i bio – za vaš ukus previše mlak, statičan, povremeno neurotičan, a povremeno raspilavljen.

Ipak, lijepo je imati ga, makar povremeno i onda kada to vama prija. U suštini, pokušavamo da vam kažemo da vas dvoje sada funkcionišete na dva potpuno različita kolosijeka i da bi negdje ipak bilo poželjno da provodite što više vremena zajedno.

Slobodne Vage, idemo u ludovanje! Samo da se nešto dešava (a dešavaće se), samo da se priča i flertuje (a biće i toga).

Hrana. Kolebanje apetita je naglašeno. Takođe, promjenjivost u vašoj odlučnosti – čas se zdravo hranite, čas odete u drugu krajnost i nadoknadite sve ono što ste sebi uskraćivali. Međutim, u svakom slučaju, dobro se osjećate u ovakvom funkcionisanju. A i izgledate isto tako.

Novac. Novca će biti, ali ćete se vi pomalo raspustiti sa troškovima. Normalna i standardna situacija kod vas.

Zdravlje. Po nekim zdravstvenim pitanjima ste još uvijek pomalo kilavi, ali to će se brzo regulisati.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info