Strijelac: Sedmični horoskop za period od 10.05.2021. do 16.05.2021.

0

Posao. Kontakti sa saradnicima će biti čas lagani i opušteni, a čas ćete komunicirati sa ljudima koji su ili teški kao crna zemlja ili ništa ne kopčaju šta pokušavate da im objasnite. Umaraće vas da nekome šest puta pričate jedno te isto, a ta osoba i dalje ne shvata šta joj je činiti.

Imajte strpljenja za druge, to ide vama u korist. Sa druge strane, obaveze se jesu smanjile u velikoj mjeri (bar one najnapornije), ali ste i dalje u periodu kada morate da ostavite srce na terenu. A zajedno sa srcem i veliku količinu snage i živaca.

Ljubav. Merkur i Venera u partnerskom polju govore o tome da će partner biti raspoloženiji, otvoreniji za razgovor i dogovor, da će biti inicijator u mnogim pitanjima i podsticati vas na aktivnost. Da se ne lažemo, ovo će vam čas prijati, a čas će vam biti izuzetno naporno.

Poslovne i lične obaveze vam oduzimaju mnogo snage, ali biste ipak trebali da pokušate da više vremena provodite sa voljenom osobom.

Slobodni Strijelci, uzmuvali se pripadnici suprotnog pola oko vas, ali je pojedinima trenutno najbitnije što neko iz prošlosti pokazuje namjeru da ponovo obnovi kontakt sa vama. Šta ćete, prošlost zove…

Hrana. Velika fizička aktivnost i trošenje energije tokom ove sedmice pa će vam zaista biti potrebna kaloričnija ishrana. Najbolja varijanta bi bila da konzumirate sve vrste namirnica – kao što su vam potrebni proteini, isto tako su vam neophodni i minerali i vitamini.

Novac. Nije savršeno, ali nije ni toliko loše.

Zdravlje. Prehlade, osjetljivo grlo.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info