Rak: Sedmični horoskop za period od 10.05.2021. do 16.05.2021.

0

Posao. Prijedlozi koji dolaze od drugih mogu biti u priličnoj mjeri interesantni za vas. Ono što vam se ponudi ne odbijajte automatski već razmislite, jer i te kako može pozitivno uticati na vašu poslovnu budućnost.

U redu je da date sebi vremena za razmišljanje, jer ovo i nije period u kojem nešto novo možete pokrenuti preko noći. Generalno gledano, podrška od drugih vam je veoma važna tokom ovog perioda. Kao da vas drugi ljudi podstiču da date ono najbolje od sebe i da se pokrenete na pravi način.

Ljubav. Po nekim pitanjima ste podrška jedno drugom, po nekim pitanjima se pak razmimoilazite. Čak i ova potonja, u kojima niste usaglašeni, tokom ove sedmice možete pokrenuti u nekom pravom smijeru.

Sjesti i razgovarati, u isto vrijeme ozbiljno i studiozno, ali na neki lakši i otvoreniji način. Sada se mnogo toga može riješiti i pokrenuti nabolje, čak iako početni momenat to ne obećava.

Slobodni Rakovi, neka lijepa iznenađenja vam dolaze tokom ove sedmice. Neko će vas u isto vrijeme prodrmati i pokrenuti, a vi ćete umjeti da odgovorite na pravi način. U ljubavnom životu stvari se pokreću nabolje.

Hrana. Ova sedmica je prosto savršena da, ukoliko vam je to želja, nabacite kilograme… Ako vam to baš i nije namjera, onda bi trebalo povući ručnu kočnicu kada su slatkiši u pitanju i truditi se da odolite hedonističkom raspoloženju koje će vas preplaviti.

Novac. Niste u periodu kada se trebate rasipati, koliko god da zarađujete.

Zdravlje. Od drugog dijela sedmice osjećate rasterećenje i pozitivnu energiju koja vas diže.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info