Jarac: Sedmični horoskop za period od 10.05.2021. do 16.05.2021.

0

Posao. Mars, koji se trenutno nalazi u Raku, vezuje se i za polje poslovnih partnerstava. E, pa da – ako ste mislili da će u poslu da bude cvijeće i proljeće, bojimo se da neće. Teškaški ljudi su oko vas i sa njima sarađujete.

Doduše, imate vi i te kako dobru sposobnost da sve prođe mnogo mirnije i opuštenije, jer vam je komunikativnost i sposobnost za dogovor, čak i tamo gdje izgleda da nema šanse da dogovora bude, u ovoj sedmici izuzetna. Prema tome, strpljivost i prave riječi na pravom mjestu u pravo vrijeme – recept za uspjeh.

Ljubav. Dokle god je Mars u znaku Raka i u vašem polju partnerskih odnosa (a dotičnog ćete morati da trpite još nešto manje od mjesec dana), vi ste strana koja trpi veliki pritisak.

Jeste da su vam živci prilično okraćali od istog tog pritiska, ali vama je na volju šta ćete da uradite – možete da balansirate, a i ne morate. U ovu sedmicu ulazite pod aspektima koji će debelo prodrmati svu vašu strpljivost i toleranciju – da li možete da iskulirate, možete. Da li hoćete – e, to već ne znamo.

Slobodni Jarčevi, mlad Mjesec je u vašem polju ljubavi, a dispozitor u polju svakodnevnice i posla. Nova emotivna prilika je na korak od vas.

Hrana. Stoji da ste nervozni i da imate mnogo obaveza, ali ne smijete zbog toga zanemarivati segment ishrane. Naprotiv, trebalo bi da se potrudite da konzumirate kaloričniju hranu, da biste nadoknadili energiju koju trošite.

Novac. Niste baš spektakularno zadovoljni, ali situacija nije ni toliko loša.

Zdravlje. Budite više u pokretu. Vrijeme za mijenjanje navika. Osjetljivost zglobova.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info