Blizanci: Sedmični horoskop za period od 10.05.2021. do 16.05.2021.

0

Posao. Komplikacija i nervoze u poslovnom segmentu će biti i njih ne možete da izbjegnete. Ono što je izuzetno pozitivno jeste da vam mozak sada radi sto na sat, da imate izuzetno naglašenu sposobnost dogovora i pregovora i da umijete na pravi način „pogurati“ sagovornika i situaciju u pravcu koji vama odgovara.

Samim tim, sve što izađe na dnevni red kao problem ili razlog za stres, uspješno ćete privesti kraju. Podržavaju vas drugi, podržavaju vas situacije, podržavate vi sami sebe. Sve ide u dobrom pravcu.

Ljubav. Od ove sedmice bi lagano sve trebalo da se popravlja i poboljšava u partnerskim odnosima. Vi imate i volje i živaca da uklopite i posao i obaveze i voljenu osobu – kako to uspijevate, samo vi znate.

Jeste da vas posao umara i dalje, ali to se sada ne odražava na vas u većoj mjeri. Potencijalni problemi mogu postojati samo kod onih Blizanaca i njihovih partnera koji nešto kriju jedno od drugog.

Slobodni Blizanci, Merkur je u vašem znaku da vam da pokret, riječ i misao. Venera je tu da svaku riječ i potez uljepša, a da uljepša i vas. Da vam da jedan fini i slatki „premaz“ na koji će se lijepiti zainteresovani. A biće ih.

Hrana. Nemojte da jedete na nervnoj bazi i kao da vas neko juri. Pokušajte da uživate u hrani, a ne da samo brzinski trpate zalogaje u sebe, kao lopatom. Više bi vam odgovarala hrana koja je kuvana, barena ili grilovana. Izbjegavajte mesne proizvode, naročito one kupljene na kioscima brze hrane.

Novac. Iako ćete privlačiti više novca, troškovi za kuću i ukućane dobar dio priliva će pojesti.

Zdravlje. Moguće su povrede u brzini, kao i osjetljivost respiratornog trakta.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info