Vodolija: Sedmični horoskop za period od 03.05.2021. do 09.05.2021.

0

Posao. I dalje je sve podređeno poslu kod vas. Prvo se mora obaviti ono što mora, a ako ostane prostora za nešto drugo – e,super. I u ovoj se sedmici lomite na sve strane, pokušavajući da ostanete relativno normalni i sačuvate pokoji živac, makar za pelcer.

I naravno, sve ide na najkomplikovaniji i najsporiji način. Malo će ulazak Merkura u znak Blizanaca da vam olakša – ako ništa drugo grunuće vas pozitivnija energija, jer ćete konačno imati utisak da se nešto pomijera sa mrtve tačke.

Ljubav. Mijenjate raspoloženje na svaka dva sata, kao i partner. Pretjerujete sa ljubavlju pa sa nervozom pa sa potrebom da ćutite pa sa potrebom da solite pamet partneru. Ništa bolja situacija nije ni sa druge strane.

U suštini, poenta je da koliko god da vam ovo nije lagana i mirna sedmica, emocije nekako pronalaze put i vraćaju vas iznova jedno drugom.

Slobodne Vodolije, Merkur koji kod vas vlada ljubavlju i zabavom od utorka je u vašem polju ljubavi i tu će biti skoro do polovine jula. A u nedjelju vam i Venera dolazi u ljubavne goste. U prevodu – sezona lova na emocije je zvanično otvorena! Uživajte!

Hrana. Idealno bi bilo kad biste svoj apetit držali pod kontrolom, ali u ovoj sedmici je to gotovo pa nemoguće izvesti. Štaviše, bićete i te kako skloni pretjerivanju pa nije ni čudno što možete povremeno imati stomačnih problema.

Novac. Zaraditi hoćete, naročito ako ste privatnik. Međutim, i privatnici i oni koji to nisu lako će trošiti novac.

Zdravlje. Stomak je osjetljiv, a sada ste u periodu kada ste podložniji i prehladama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info