Vaga: Sedmični horoskop za period od 03.05.2021. do 09.05.2021.

0

Posao. Ulazak Merkura u znak Blizanaca u utorak pokrenuće kod Vaga dogovore, planove i papirologiju – najprije one koji se vezuju za inostranstvo ili za državne i javne ustanove, ali i za sve ostalo.

Ovo je sedmica koja iziskuje prilične napore od vas kada su obaveze u pitanju. Posao će se gomilati velikom brzinom, a vi ćete morati da pokušavate da stignete na više strana odjednom. Ono što je dobro u svemu tome jeste finansijski momenat koji će se pojačati, a moguće su i neke forme nagrada ili unapređenja.

Ljubav. Venera u znaku Bika vašem emotivnom životu nimalo ne prija – suviše je to kompleksna, teška i zahtjevna energija za vas.

Ukoliko se baš tako osjećate pored partnera u ovim danima, rješenje postoji, ali moraćete da sačekate na njega do kraja ove sedmice, jer tada Venera prelazi u znak Blizanaca, energiju koja vam je srodna, opuštena i lepršava. Do tada, smanjite svoja očekivanja i od voljene osobe i od veze, jer je malo vjerovatno da će ona biti ispoštovana.

Slobodne Vage, zaljubiti se možete ovih dana, ali to neće biti neko “normalno” zaljubljivanje već gromko, sa puno zanosa, sa puno strasti i ludila.

Hrana. Izbjegavajte slatkiše, gazirane sokove, brzu hranu, pohovano, prženo, “teške” sosove, majonez. A kako ćete to izvesti – evo, lijepo ne znamo. Potrebno vam je više ribe, jaja, mladog sira, mesa, ali u ograničenim količinama i isključivo pileće, ćureće.

Novac. U ovoj sedmici ćete biti zadovoljni prilivima novca. Troškovi su prisutni i dalje, regulišite ono što možete.

Zdravlje. Prisutan je hronični umor. Čuvajte grlo. Mogući su problemi sa hormonima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info